Skocz do zawartości

ile katalogow dodawac dzienie zeby nie bylo lipy...?

MaRvEL

Rekomendowane odpowiedzi

mrtn

O ile wiem skopiować można, ale rozpowszechniać nie.

Tak jak np. film na dvd można obejrzeć w domu ze znajomymi lub rodziną, ale w "większej grupie" już nie.

Ptaq

Hanys jesteś, a udajesz Greka ( [?] czytaj: rż..... głupa)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kava

Dziekuje za informacje w tym watku dotyczace avaturu Ptaq'a.

Ptaq

Przykro mi, ze nie jestes w stanie zrozumiec zyczliwych porad forumowiczow daotyczacych pochodzenia zdjecia, ktore postanowiles uzyc jak swoj avatar.

Ja usunalem to zdjecie za Ciebie i prosze abys zastanowil sie nastepnym razem, zanim postanowisz dodac jakis avatar, skad ten obrazek pochodzi.

Mogles nie wiedziec, ze to zdjecie jest chronione prawami autorskimi, ale po tym jak Tobie zwrocono uwage powinienes byl je usunac i podziekowac kavie za informacje.

Ja jestem za przestrzeganiem ustawy o prawach autorskich i dlatego nie zycze sobie aby ba forum pojawialy sie nieautoryzowane materialy.

Hanys jesteś, a udajesz Greka ( [?] czytaj: rż..... głupa)

Nierzycze sobie takich uwag w moim kierunku bo zachowujesz sie w tym momencie jak gownarz i radze postudiowac mape i historie bo Dąbrowa Górnicza wcale nie jest w Górnym Śląsku tylko w Zagłebiu Dąbrowskim

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ptaq jak takie będziesz miał podejście do prawa to możesz się kiedyś obudzić z ręką w nocniku w dziesięcio osobowej celi :hello: Nie baw się w interpretacje prawa bo od tego jest sąd. A on zawsze tak je zinterpretuje, że będziesz winny.

No chyba, że jesteś z Samoobrony :P

:hello: no to na temat:

- 10 dziennie (ale tylko w dni robocze).

- w piatki dodatkowo korespondencja w sprawie wpisu na forum dmoz (ale krotko bo stresogenne i od razu potem wyjscie na piwo).

- na sobote nalezy odlozyc sobie przyjemnosci - wpis do pojedynczych katalogow z dobrym pr, kosmetyke i kolejne wpisy w webwweb.

- w niedziele kontrola zaindexowania wpisow z calego tygodnia (ewentualne dodanie do listy dla robota linkow do miejsc w ktorych leń sie jeszcze nie pojawil).

Ja jestem zdania ze jezeli ktos niezastrzega praw autorskich to mozna swobodnie rozpowszechniac dany material.

Nie tzreba zastrzegac sobie praw autorskich... Prawo Autorskie jest opisane w ustawie i to prawo jest ZASTRZEZENIEM dobr intelektualnych.

Zrob sobie takiego avatora jak ma kava lub np. ja.. ;):) :)

no ba! ksiegi w srody przed północą a spamowanie blogów cały tydzień ale tylko wczesnie rano (poranna niespodzianka dla wlasciciela bloga - jesli nie dość wyspany - przeoczy i nie skasuje).

btw czy ktos zastrzegł sobie nietykalność narządów?

Przyznam, że z ciekawością obserwuję ten OT wątek, bo sam jestem w tej chwili w nieco podobnej sytuacji - tylko z tej drugiej strony.

Fotografii mojego autorstwa (dosyć "technicznej" bo krajobraz w InfraRed) użył jako avatara jakiś osobnik - ale z pewnością celowo, pokazałem ją (link) na konkurencyjnym do tamtego forum.

Jego IP nie jest wyświetlane w całości (80.24.x.x). Forum jest dosyć paskudne, ludzie obrzucają się wzajemnie co chwilę błotem zza tylko w tym celu założonych nicków (k.. h.. i p... lecą co kilka postów). No i zastanawiam się, czy coś z tym robić bo jak to mówią nie ruszaj g. bo śmierdzi... Sama zabawa w szukanie też była bo prawdopodobnie dosyć skomplikowana (nikt nie gwarantuje, że to Polska). Co o tym myślicie?

z utęsknieniem czekam na kolejne wybory

A ja jestem nagrzmocony jak bombowiec i powiem tak (być może rano będę prosił o skaskowanie posta). Ptaq tylko reklamuje Szostka (chyba nic Ptaq za to nie masz, nie?) w życiu o Szostku nie słyszałem a tu nagle dzięki Ptaqowi (no i kava dzięki Tobie też) fajne rzeczy człek odkrył. Może by tak p. Szostek się wypowiedział , czy mu to przeszkadza , czy nie. ( Swiętsi od Papieża być próbujecie)

I coś mi się wydaje, że bronicie praw autorskich a autor spokojnie jest zadowolony z tego, że ktoś używa jego pracy jako awatara (ja bym był sobie zadowolony, a co).

PS. Ale jeśli Ptaq coś na tym zarabiasz to w zęby Ci się należy, hi, hi ;)

Wracając do tematu WATKU...

Aby ułatwić sprawę w https://user.webwweb.pl w zakładce "Twoje wpisy" w "podgląd szczegółów i lokalizacji" konkretnego wpisu można znaleźć gotowy mini buttonik "jestem w katalogu" z indywidualnym odnośnikiem.

Czy mam rozumiec ze warto zrobic sobie w servisie podstronke i umiescic na niej (kozystając z takiego odnosnika), linki do wszystkich KATALOGOW w ktorech sie znajdujemy...? A przynajmniej do tych najwiekszych i najlepszych?

Pozdro :roll: :roll: :roll:

-->Wciąż w pogoni, -za lepszej jakości życiem... / "WTF" ^^ ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności