Skocz do zawartości

ile katalogow dodawac dzienie zeby nie bylo lipy...?

MaRvEL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

abyss

Nie warto, walka z wiatrakami. Nie wytepisz tego. Niestety :/

papieros

Sa tacy ktorzy probuja widziec w tym pozytyw. Mniej wiecej 20% ludzi. 80% moich znajomych to denerwuje lub oburza.

Rzuciłam okiem na pierwszy lepszy blog - trafilam na https:// blog .tenbit.pl/st0kr0tqa - znam stamtąd trzy zdjęcia. Ludzie je po prostu masowo sciagaja z internetu i robia to bezkarnie sadzac ze jak cos jest w necie to nalezy do kazdego!

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

zero3

Z taką domeną na to słowo w google musimy być pierwsi (Teraz pewnie spadniemy). Ten temat jest bardzo łatwy do ustawienia w czołówce. Z litości nie przytoczę jakie miałem oferty na pozycjonowanie, dość powiedzieć, że freelancer miałby średnią krajową co miesiąc. Ja byłem wówczas po częściowej lekturze forum - linki.....

Eksperyment Discover.pl

Wracając do tematu WATKU...

Aby ułatwić sprawę w https://user.webwweb.pl w zakładce "Twoje wpisy" w "podgląd szczegółów i lokalizacji" konkretnego wpisu można znaleźć gotowy mini buttonik "jestem w katalogu" z indywidualnym odnośnikiem.

Czy mam rozumiec ze warto zrobic sobie w servisie podstronke i umiescic na niej (kozystając z takiego odnosnika), linki do wszystkich KATALOGOW w ktorech sie znajdujemy...? A przynajmniej do tych najwiekszych i najlepszych?

Zdecydowanie warto byle nie linkować ze stron głównych aby przypadkiem nie wprowadzić crosslinkingu. Ta technika to nie żadna nowość, ludzie od dawna linkują do listingu wpisów w katalogach a niektórzy nawet linkowali do wyników wyszukiwania w wyszukwiarkach :)

Powiedzmy że dawno temu oba powyższe sposoby coś tam dawały, jednak w obu przypadkach linkowaniem wspierało się również konkurencję.

Problem jest dość rozsjądnie rozwiązany w webwweb gdzie każdy wpis ma osobną podstronę "szczegóły wpisu" na której znajduje się wyłącznie jeden konkretny wpis wraz z dodatkowymi informacjami. Od kilku dni wpisy można uzupełniać o nazwę firmy i dane teleadresowe - te informacje także pojawiają się w szczegółach wpisu.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności