Skocz do zawartości

DODAWANIE KATALOGOW

MaRvEL

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie, biorac pod uwage ze che wypromowac servis, i dodaje go do katalogow to zeby nie przesadzic i nie przyzwyczaic googla do dowania tak duzej ilosci... ale prawda jest taka ze trzeba dodac stronke do tych 100-150 katalogow jak najszybciej... weic jak to dawkowac...?

wszystko na raz...?

50 dzienie?

20 dziennie>?

potem oczywiscei pewnie bede dodawal z 1-2 na tydzien... jak jzu dodoam to tej 100 nawazniejszej...?

i jeszcze pytanki, jak mam podstronke na servisie z linkami to umieszczac tam wzsystkie linki do KATALOGOW w ktorych jestem i w ktorych prosza o umieszczenie linka? :roll: :roll: :roll:

-->Wciąż w pogoni, -za lepszej jakości życiem... / "WTF" ^^ ;p

Wszystko zalezy od serwisu ... stary czy nowy. Jak nowy dostanie np. 100 linkow za szybko googiel zafiltruje i bedziesz sie grzebal. Wydaje mi sie ze kilka katalogow tygodniowo zeby nie bylo bomby gla gogiela. Pomalutku tak jak ktos pisal na forum przetrwaj na malym biegu jakies 4 miesiace a pozniej mozesz odwazniej. I pamietaj nawazniejsze sa linki bezposrednie w serwisach o ktore ktos dba ... liczy sie jakosc a nie ilosc.

Jeszcze jedno warto zdobic podstrone dla przyjaciol ... jak widze link do swojego katalogu to z przyjemnoscia dodaje.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

walaja sie po calym forum, kazdy ciagle cos podsyla, wpisz w "WYSZUKIWADELKU" katalogi stron... to wywali troszkie... tym razem nie ma bata trzeba wyszukac... wszystkiego nie przedyktuje... ;/ ;)

-->Wciąż w pogoni, -za lepszej jakości życiem... / "WTF" ^^ ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności