Skocz do zawartości

[Program partnerski] hotfile.com

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

po opisaniu przez kogoś na PiO programu partnerskiego uploading.com ( https://cash.uploading.com ) zacząłem szukać czegoś z lepszymi stawkami dla ruchu z polski i chyba znalazłem. hotfile.com to strona z uploadingiem, która płaci nam za pobranie naszych plików.

W skrócie:

Kraje za ruch z których wypłacane są pieniądze:

United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italy, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Australia, Russia, Belarus, Ukraine and Liechtenstein

Zarobki:

Plik 5-50MB - 1000 pobrań - 5$

Plik 50-100MB - 1000 pobrań - 7$

Plik 100 - 1000MB - 1000 pobrań - 10$

Czyli w przeciwieństwie do cash.uploading.com stawka za ruch z polski jest taka sama jak za ruch z USA. W przypadku trafiku z USA i zachodniej europy IMO lepiej zostać w uploading.com.

Płacą za każde kompletne pobranie (nie tylko unikalne pobrania).

Wypłata jest w każdy poniedziałek od 15$ na PayPal, WebMoney lub ePassporte. Są podobno wypłacalni, ja jeszcze nie nazbierałem środków na wypłatę.

Prędkość pobierania dla użytkowników niezarejestrowanych to 128 kbps, nie ma limitów na ilość pobranych plików, ściąganie odbywa się natychmiastowo, więc sam komfort pobierania od nich plików jest dosyć wysoki.

Jest remote upload - nie trzeba uploadować plików ze swojego komputera - można wskazać plik z sieci do pobrania.

Wypłacają 20% zysków poleconego z programu partnerskiego, czyli całkiem sporo.

Jeżeli tylko możesz będę wdzięczny za rejestracje z linka z mojej stopki.

• 3 tygodnie później...

https://hotfile.kornes.net

Rzetelny poradnik na temat zarabiania z hotfile.com oraz jego działania,

- nie namawiamy cię do rejestracji z jakiegoś refflinka jak u innych,

- wiele przydatnych informacji i poradników krok-po-kroku,

- lista wyselekcjonowanych for na których warto się zarejestrować,

- porady co wrzucać by dobrze zarobić,

- zawsze aktualne info na temat zmian wprowadzanych w serwisie,

- odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.

Ciągle go rozwijam więc warto zaglądać co jakiś czas.

Zapraszam do lektury i do zadawania pytań.

https://hotfile.kornes.net

Rzetelny poradnik na temat zarabiania z hotfile.com oraz jego działania,

- nie namawiamy cię do rejestracji z jakiegoś refflinka jak u innych,

- lista wyselekcjonowanych for na których warto się zarejestrować,

Nie namawiacie? A z tego co wyczytałem to aby dowiedzieć się jak pozyskiwać linki bezpośrednie do remote upload muszę być zapisany z waszego ref linku... Czyli jedank namawiacie ;)

Heh, no dokładnie ;) reflink zakamuflowany to też reflink hotfiler

I jeszcze kłamać w żywe oczy że nie masz refów na stronie, żeby podstępem kogoś złapać na refa.

Podaj refa oficjalnie, kto będzie chciał to się z niego zarejestruje, a nie ściemniaj na samym wstępie.

125x125_2.jpg

Po dwu dniowych intensywnych poszukiwaniach znalazłem sposób jak w pare minut zupladować na swoje konto pare GB danych! Oczywiście za darmo! Chętnie podziele się tym sposobem za liste stron na których warto dawać linki (TYLKO TAKIE NA KTÓRYCH FATYCZNIE SĄ POBRANIA i dział z xxx) bądź za zapis z mojego refa...

Chętnych zapraszam na PW :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

https://hotfile.slack.pl

Poradnik na temat zarabiania na hotfile.com oraz jego działania,

- największa lista wyselekcjonowanych for na których warto się zarejestrować,

https://hotfile.slack.pl

D_S, albo poprzez umieszczanie linków do plików na stronie, albo poprzez promowanie ich programu partnerskiego.

Jeżeli masz tematykę związaną z plikami, hostingiem plików itp. to polecam program z sygnaturki, daje radę ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 6 miesięcy temu...
A jak można zarabiać na hotfile mając dobrą domenę, która generuje ruch związany z tą tematyką?

Zakładasz bloga na WP z zajebistą skórką. Dodajesz wpisy ze swoimi uploadami - Filmy, Gry. Dodaj dużo stafu polskiego z dubbingiem lub polskim lektorem. Wordpress jest super dla Google, po kilku tygodniach zwiększy ci się ruch a internauci zaczną znajdować Twoje uploady.

Hotfile, fajna sprawa. Serwis idealny do dorabiania. Nie mówię tu o uploadowaniu przez cały dzień pirackich treści, lecz o tym, że można całkiem niezłą sumkę zarobić, kiedy prowadzi się własny serwis (tematyka: gry). Niezły pasywny zarobek. Polecam! ;)

Mój referelink - już dla samej zasady go dam ;)

A ja nie mam linków w sygnaturce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności