Skocz do zawartości

[Program partnerski] hotfile.com

keres

Rekomendowane odpowiedzi

W temacie nie siedzę, ale ostatnio zauważyłem, że coraz bardziej popularny staje się fileserve.com, także możliwe, że mają dobry program partnerski.

Jakby kogoś interesowały sposoby zarabiania na uploadzie, to podaje 2 najprostsze i całkiem skuteczne z tego co mi wiadomo metody:

-Szukasz premier gier, programów, filmów itp., tworzysz archiwum zawierające XXX MB plik zmieniony na odpowiadający (.avi, .exe itp.) - oczywiście ten śmieciowy plik nazywasz zgodnie z releasem, dodajesz plik tekstowy z informacją, że w razie wypadków, prawidłowy plik (zawierający x% danych naprawniczych) znajduje się na https://www.fileserve.com.... Teraz wystarczy udostępnić archiwum w sieci torrent (TPB itd.) i liczyć $$ :)

-Uploadujesz pliki na hotfile, fileserve, rapidshare i tworzysz masowo tematy na forach warezowych za pomocą Multi Poster Black / Forum Poster / Extreme Warez Auto Poster i innych podobnych programów :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Warto czy nie - można przetestować https://piggyshare.com/ . Nowa strona do uploadu, stawki /1000D nie są najgorsze.

Ponoć wypłacalne.

Wpadłem na taki pomysł, żeby robić duże pliki (10-15 GB, podzielone na party po 1 GB - strony z uploadem najwięcej za takie płacą), podpisać je na przykład "Fuc king Justin Bieber with Selena Gomez", a zamiast tego wrzucić powiedzmy 2x Crysis 2. Wiem, że to jest chamskie posunięcie, ale trzeba zarabiać jakoś :)

@satino0

Dobry pomysł :) Ludzie masowo ściągają takie rzeczy - w internecie jest wiele tych 'mniej mądrych' ludzi ;)

Bussiness is bussiness :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności