Skocz do zawartości

mini-mini

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów w nowym skrypcie o przyszłej nazwie mini-mini

https://www.katalog.e-swl.com/

zasada dodawania jest banalnie prosta ale atutem tego mini katalogu jest że każdy może w nim dopalać tylko i wyłacznie własna stronę na której nie będzie innych wpisów

Marketing internetowy dla firm

Ciekawe wykonanie... warto to postawic na porzadnej domenie i dodac wyszukiwarke. Przy odpowiedniej reklamie zaraz okrzykna to "konkurencja dla Google" :(

Upublicznisz skrypt?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

nie podoba mi się. nie lubie tej kolorystyki :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A co w tym fajnego? Grafika a raczej je brak, układ identyczny jak Google,

a do tego działanie jak autokatalogi publikowane klika lat temu.

Nie wróże przyszłości, ale czas pokaże jak to cudo będzie się indeksować, autokatalogi ładnie się indeksowały ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

W tagach pod FF krzaczą mi się polskie znaczki. Po pierwszych postach myślałem, że to coś fajnego, ale po wejściu się zawiodłem. Zdecydowanie wolę klasyczny układ katalogu. Po tym nawet nie widać, że to jest katalog.

Sam pomysł jest dobry, ale jeszcze trzeba go porządnie dopracować.

[E:] Trzeba poprawić jeszcze TITLE. Wszędzie jest wyświetlany Mini-mini katalog stron Guugle. Dobre TITLE powinno wyglądać np. tak : [tytuł wpisu] >> mini-mini

Wersja ostateczna, otrzymała wyszukiwarkę stron :dirol:

https://www.mini-mini.boys-shop-toys.pl/

Niebawem będzie do pobrania dla chętnych w dwóch wersjach wersji e-weblinkowej i wersji bez e-weblinkowej z podpisem w stopce - do wyboru do koloru

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności