Skocz do zawartości

[Wykonam]Unikalne zaplecze!

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Budujesz własne zaplecze lecz nie masz czasu? Chciałbyś mieć zaplecze, jednak niewiesz jak je zbudować? To dobrze trafiłeś, ponieważ mam Tobie do zaoferowania zbudowanie unikalnego zaplecza na każdy temat, w ilości takiej jaka Ciebie interesuje. Jak wiadomo własne zaplecze jest dziś niezbędne do osiągnięcia dobrych pozycji w wyszukiwarkach, co najważniejsze masz pełną kontrolę nad linkami które się na nim znajdują.

Koszt zbudowania jednej strony zapleczowej to 50zł, a w jej skład wchodzi:

* 10 artykułów z unikalną treścią, ściśle związane ze stroną pozycjonowaną

* autorski szablon stron www, dzięki czemu strona zapleczowa będzie wyglądała bardziej naturalnie( na życzenie klienta, mogę użyć wordpressa)

* podlinkowanie strony zapleczowej, przy pomocy katalogów maks 10(na życzenie klienta)

* pingowanie strony zapleczowej przez okres 7 dni

* wgranie strony na serwer klienta

Jestem w stanie zbudować zaplecze, o każdej tematyce, w tym:

* Kredyty

* Nieruchomości

* Turystyka

* Sport

* GSM

* Erotyka i wiele innych.

Czas wykonania zaplecza: od 1 do 3 dni.

Cena: 50zł jedna strona

Czy 50zł to drogo? Myślę że w dzisiejszych czasach, taka kwota za unikalne zaplecze, nie jest kwotą wygórowaną, pomyśl o tym że w przyszłości koszty tego zaplecza Ci się zwrócą z reklam, bądź sprzedaży linków.

W razie jakichkolwiek pytań, bądź wątpliwości zapraszam do skontaktowania się zemną.

Kontakt:

Paweł Cyrklaf

e-mail: biuro(był_sobie_taki_@_zwierzaczek)exploit-media.eu

PW: W ostateczności!!! Ponieważ nie zawsze bywam na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności