Skocz do zawartości

Nowy presell i kilka pytan m.in mocnelinki

gregi1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Stworzyłem swojego pierwszego presella, wg. jednego z tutków dostępnych w necie :D Wiem że wymaga ON PRZEDE WSZYSTKIM PROMOCJI no i jakiejś pozycji w wyszukiwarkach jakiegos PR, linków itd. A co jeśli chodzi o grafike czy ona jest tutaj jakaś bardzo wazna? Czy ludzie tylko wchodzą dodawają swój art. i koniec odwiedzin takiej strony?

Jego adres: www.opisani.pl

Pytanie drugie chodzi o skrypt mocnelinki. Czy można sobie postawić go na jakiejś sub domenie? Np. mam katalog stron www.linkowani.pl czy warto postawic takiego presella na subdomenie np. mocnelinki.linkowani.pl ?

Czy jeśli np. google zbanuje mi presella(czy to możliwe) to dostane ban na całą domene linkowani.pl i wtedy katalog jest bezuzyteczny? Czy w takim razie lepiej postawić go na innej oddzielnej domene? I jak to jest z PR czy bedzie oddzielnie licznony dla mocnelinki.linkowani.pl i linkowani.pl czy bedzie jeden dla linkowani?

Kulinarny blog- tylko najlepsze przepisy kulinarne- KulinarnyBlog.pl

gregi1, precelków raczej nikt nie odwiedza po to, aby się czegoś dowiedzieć, chociaż te najlepsze pewnie jakiś poziom reprezentują. Co do grafiki warto zmienić standardową skórkę na coś innego.

Co do drugiego pytania - google traktuje subdomenę jako osobną domenke.

gregi1, precelków raczej nikt nie odwiedza po to, aby się czegoś dowiedzieć, chociaż te najlepsze pewnie jakiś poziom reprezentują. Co do grafiki warto zmienić standardową skórkę na coś innego.

Co do drugiego pytania - google traktuje subdomenę jako osobną domenke.

Czyli(moze kiedys w przyslosci) jak mi spadnie PR4 na PR1 na subdomenie, a na domenie mam PR5 to on pozostanie.

I czy warto korzystac z tego skryptu mocnelinki czy lepiej postawic WP?

Tak, gregi1 przecież nawet zwykła podstrona serwisu będzie mocniej linkowana i dostanie wyższy pr niż strona główna. Ale co do Twojego pytania to subdomena to osobna domena. Może ma coś wspólnego z domeną-matką, ale na pewno ona przez nią nie straci pr. Korzystałem tylko z Wordpressa i myślę, że jest to dobry skrypt. Jak masz wszystko dobrze podlinkowane albo pingujesz to wpisy ci Google łyka po kilku minutach.

Tak, gregi1 przecież nawet zwykła podstrona serwisu będzie mocniej linkowana i dostanie wyższy pr niż strona główna. Ale co do Twojego pytania to subdomena to osobna domena. Może ma coś wspólnego z domeną-matką, ale na pewno ona przez nią nie straci pr. Korzystałem tylko z Wordpressa i myślę, że jest to dobry skrypt. Jak masz wszystko dobrze podlinkowane albo pingujesz to wpisy ci Google łyka po kilku minutach.

Jak korzystales z WP to moze bedziesz wiedzial bo na forum WP ciezko jest uzyskac odpowiedz. W ktorym pliku zmienic nadawce wiadomosc mail. Aby w skrzynce pocztowej nie bylo w polu "Od" - wordpress tylko np. moja domena?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności