Skocz do zawartości

Cesja domeny eu

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Koszt cesji domeny .eu w przybliżeniu kosztuje tyle, co rejestracja. No ale w sumie za dodatkowe usługi każdy może mieć "specjalny" cennik :D

PS. "Trochę" Ci poleciał PR dla tych stronek ze stopki :(

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Szukam od godziny cennika dla tych cesji, ostatnio dla domeny.pl niemialem zadnej faktury a tu nagle na swieta bah i to w niedziele, a nowy wlasciciel domeny powiedzial ze nikt mu niechce odpisac od 2 dni i ze wszyscy pewnie w cal świetują...

Doszukałem sie tylko tego:

cennik

No z tego wynika ze 40zł+VAT a nie 70zł+VAT za cesje. Trzydzieści pare złotych robi różnice.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Tak szukam od godziny cennika dla tych cesji ostatnio dla domeny.pl niemialem zadnej faktury a tu nagle na swieta bah i to w niedziele a nowy wlasciciel domeny powiedzial ze nikt mu niechce odpisac od 2 dni i ze wszyscy pewnie w cal świetują...

Ja niestety tego zdania w ogóle nie potrafię zrozumieć :( Postaraj się raz na jakiś czas postawić jakiś przecinek, czy coś...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Cesja domeny EU możliwa jest wyłącznie przy jej przedłużeniu o kolejny rok lub więcej. Stąd pobranie opłaty.

Z tym, że czas pozostały do końca ważności domeny jest zerowany. Nowy właściciel ma liczony rok ważności domeny od daty przeniesienia praw do domeny na jego korzyść.

W Twoim wypadku po zakończeniu cesji domena będzie ważna przez rok od daty wykonania cesji. (Więcej informacji)

ps. 3 linki w stopce :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności