Skocz do zawartości

Pomóżcie w znalezieniu dobreko skryptu.

Szymon80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

testuje właśnie kilka skryptów katalogów, ale mam różne z nimi problemy. Albo nie mogę zainstalować do końca, albo wyskakuje jakiś błąd przy dodawaniu katalogu/linku, innych nie da się dobrze konfigurować.

Czy znacie jakiś dobry skrypt katalogu który działa jak należy i jest dość prosty w konfiguracji i prowadzeniu ? No i oczywiście w wersji PL. Przekopałem kilka stron z skryptami ale jak bym miał je wszystkie instalować i sprawdzać to kilka dni zejdzie. Wiem ze qlweb są spalone i raczej nie chciałbym w takiego skryptu. Bardziej zależy mi na skrypcie podobnym do precli. Czyli zamiast czystego linku do strony, był tekst z anchorami. Takie katalogi bardziej mi podobają. Bawić się z wordpresem narazie nie chce (chyba że jest jakis ciekawy templatek). Fajnie by było jakby również miniaturki stron by można było dołączyć.

Przekopałem również troche to forum w poszukiwaniu darmowych ciekawych skryptów, ale chyba ich nie udostępniacie ( albo ja sley jestem).

PS. Na allegro był niedawno w sprzedaży skrypt płatnego katalogu.

KLIKNIJ

Czy uważacie że warto kupic taki i zainstalować ? Czy poszukać czegoś lepszego ? Ktoś stąd sprzedaje jekieś dobre płatne skrypty oparte trochę na preclach ?

Prosze o odpowiedź.

Pozdrawiam.

napisz nazwy skryptów bo tak to nikt ci niewiele powie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

"doskonały efekt przy tak skromnym budżecie" :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Szymon80 polecam skrypt freeglobes.

Czy znacie jakiś dobry skrypt katalogu który działa jak należy i jest dość prosty w konfiguracji i prowadzeniu

Niestety takie coś to tylko w erze :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

SEOKatalog ale musiałbyś się uzbroić jeszcze w trochę cierpliwość.

Pisze się na to.

Nie doczytałem jeszcze wątku do końca ( a czytam każdy post :) ), ale wygląda bardzo obiecująco. Nie wiem czy ustaliłeś już cenę, ale cena pomiędzy 100 a 150 zł była by super. Ktoś w któryms z postów podał cene 99,99 zł i to by chyba najbardziej nawiązywało do INDEXU ;) Ale to twoja decyzja. Z tego co już czytałem (wcześniej nie miałem czasu), to jest tam wszystko to o czym pisałem w swoim poście.

Narazie będę badal darmowe skrypty i obserwował wątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności