Skocz do zawartości

Katalogi exe

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oto lista moich katalogów. Proszę pamiętać, aby przeczytać regulamin i zastosować się do niego. Zachęcam dodawać stronki.

Katalogi:

- Katalog top10 - ogólnotematyczny katalog

- Katalog stron Bent - ogólnotematyczny katalog

- My-Dir.info - wartościowe strony - ogólnotematyczne strony

- Finansowa baza stron - tematyka finansowa

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Witaj Exe

W katalogu my-dir.info przy dodawaniu strony nie można wybrać kategorii, a tak poza tym, dlaczego nie masz pobierania meta ?

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

zupelnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz przyjmowac subdomen, jest wiele ciekawych stron na subdomenach, sam mam ich wiele :rolleyes: chociazby forum czy blogi nalezace do wiekszych serwisow, czy wersje jezykowe w subdomenie pl.domena.pl

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Witaj Exe

W katalogu my-dir.info przy dodawaniu strony nie można wybrać kategorii, a tak poza tym, dlaczego nie masz pobierania meta ?

Hmm, dziś robiłem ostatnie poprawki i widocznie coś nie teges zrobiłem przy tym dodawaniu. Myślę że dziś jeszcze zrobię.

zupelnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz przyjmowac subdomen, jest wiele ciekawych stron na subdomenach, sam mam ich wiele wink.gif chociazby forum czy blogi nalezace do wiekszych serwisow, czy wersje jezykowe w subdomenie pl.domena.pl

Hmm, w sumie mogę wymienić:

- jest to darmowy katalog i nie mam z niego wielkich profitów, dlatego nie będę sprawdzał każdej subdomeny czy jest to wartościowa strona czy nie

- szybkość moderacji

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Hmm, w sumie mogę wymienić:

- jest to darmowy katalog i nie mam z niego wielkich profitów, dlatego nie będę sprawdzał każdej subdomeny czy jest to wartościowa strona czy nie

- szybkość moderacji

a co za roznica czy sprawdzasz subdomene czy domene? sa milony smieci na domenach i miliony dobrych strona na subdomenach. chyba ze po prostu zalezy ci na tym by bylo nie wiele wpisow, zebys nie mial duzo roboty. ale wtedy po co w ogole marnowac czas na katalog?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Uważam, że każdy katalog powinien być inny. Ja w swoich katalogach takie mam zasady i ich nie zmienię. Po raz któryś napiszę tutaj, że za żaden wpis nie pobieram opłat. Gdybym pobierał to wtedy bym poświęcił na każdą stronę odpowiednio dużo czasu, dzięki tym zasadom które napisałem wyżej moderacja idzie łatwo i przyjemnie.

Dzięki Frantic, katalog my-dir.info już działa prawidłowo, musiałem przenieść na inny hosting :)

• 7 miesięcy temu...

Zapraszam do dodania swoich stron do dwóch nowych katalogów:

Katalog top10

Katalog stron Bent

Komentarze mile widziane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności