Skocz do zawartości

Paranoja :( 750 klikow i 8$ ktos tak ma?

sanchez

Rekomendowane odpowiedzi

@sanchez, mam prawie taką sytucję, jestem od 4 lat i podobna ilosc klikow ,

z biegeiem czasu co raz nizsze stawki, strona zyskała kilka razy na popularnosci, a zarobki relatywnie w dol,

Jednak przy wprowadzeniu reklam dopasowanych nie odczułem zmian, no może delikatnie poprawa..

dzieki panowie za info czyli nie jestem jedyny i moglem sie tego spodziewac :) w USA jzu czytalem o tym wyrabalem google wstawilem buka i juz sa wyniki 

i wole rozleslac info o reklamie na stronie i sprzedawac linki niz sie wku...ć na monopoliste \oj mnei nei beda robic w hu...a niech szukaja innego jelenia

z mila chcecia bym zrobil taka strone z wszystkimi co maja podobna sytuacje jak ja a jak by byla fajna paczka to pomyslal bym nad polska wyszukiwarka i znalazl sponsorow i wyklepal googlowi czache ( chodz to wyglada trudno alew wszystko jest do zrobienia )

jak allegro ebayowi :) hehe...

...pozdro

Panowie ew. Panie, jaki jest tego wszystkiego morał?

Oczywiście stare (nie)dobre powiedzenie "Wszystko co dobre szybko się kończy" go w 100% ukazuje.

Aż łezka się kręci, kiedy wspominam ile kiedyś się zarabiało na AS, nawet na rozrywce.

PS. lepiej pomyśleć o PP - każdy znajdzie coś dla siebie :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Branża motoryzacyjna - po zredukowaniu adsense - 90-120 kliknięc - 2.3 USD - 2.9 USD . Swego czasu tak jak mówicie przy mniejszym ruchu na stronie, mniejszej klikalności - zarobki były znacznie większe. Jest to smutne, bo koszty utrzymania serwera są coraz większe.

Przed redukcją adsense - 260-280 kliknięc - ok. 9 USD.

Ponieważ mieszkam w Finlandii tak myślę czy nie warto spróbować założyć nowego konta na dane adresowe fińskie i wypłacać w EUR. Czy przypadkiem nie jest tak, że Polaków traktują z urzędu, realny zarobek * 60%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności