Skocz do zawartości

Seo Adder warto wydać hajs?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcę kupić Seo Addera (ten najnowszy) z tym że szukam kogoś kto mi póki co za jakiś symboliczny hajs jedną stronkę testową podłączy , gdyż trochę boje się w ciemno kupować bo trochę się naczytałem

Oczywiście zapłacę ew, jakis link podklepie z zaplecza.

Czekam na ofertę, na PW GG: Lub mail: 10386396 jarodbartenders@wp.pl

Adderem można podlinkować wpisy w preclach albo w wartościowych katalogach. Jak skrypt przeleci cała bazę (około 2500 katalogów) to kilkadziesiąt linków w indeksie google się znajdzie.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Jeśli nie masz wielu stronek, to lepiej jest napisać artykuł do precla i z niego podlinkować 3 wpisy, efekty na pewno lepsze niż śmiecie z Addera... Dobre rozwiązanie jeśli mamy dobre pióro/kase na arty.

Spoko tylko nadal nie mam addera aby podlinkować cokolwiek.

Adderem można podlinkować wpisy w preclach albo w wartościowych katalogach. Jak skrypt przeleci cała bazę (około 2500 katalogów) to kilkadziesiąt linków w indeksie google się znajdzie.

Daj sobie spokuj z adderem jesli traktujesz powaznie swoja strone to raz, a dwa to pomysl lepiej na tym jak zaistniec bez google w sieci ;)

moze wpadniesz na pomysl nasza klasa ;) czego szczerze rzycze!

a google juz tak sie rozwinelo ze w mig cie rozpracuja i jesli bedziesz kombinowal w cos co juz jest przestarzale to czeka cie filtr ostatecznie ban

jak pisze thor_in Jak skrypt przeleci cała bazę (około 2500 katalogów) to kilkadziesiąt linków w indeksie google się znajdzie. to lepiej powaznie potraktuj ta wypowiedz :P pozdro

• 2 tygodnie później...

Ale jak przeleci baze 170 000 katalogów to chyba więcej zostanie co?:)

Ja mam bazę przeczyszczoną 450 otwarty mini, za qlweby jeszcze się nie brałem więc jest ich 5000 z czego nie więcej jak 10% pewnie jest w indeksie.

Za linka jakiegoś czy coś mogę Ci 1 stronkę wrzucić :)

Jeśli się dobrze ustawi tego addera to dodaje do otwarty mini / qlweb prawidłowo jeśli są odpowiednie kategorie/podkategorie.

Używam do stronek na których mniej mi zależy, zaplecz ...

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Ja mam bazę przeczyszczoną 450 otwarty mini, za qlweby jeszcze się nie brałem więc jest ich 5000 z czego nie więcej jak 10% pewnie jest w indeksie.

Za linka jakiegoś czy coś mogę Ci 1 stronkę wrzucić :)

Jeśli się dobrze ustawi tego addera to dodaje do otwarty mini / qlweb prawidłowo jeśli są odpowiednie kategorie/podkategorie.

Używam do stronek na których mniej mi zależy, zaplecz ...

Co chcesz... nie do końca rozumie:d jakaś współpraca to pisz na priv:)

I jak ktoś ma coś ciekawego(listy katalogów w plikach, bazy sql z katalogami do addera, programy pozycjonerskie i inne) proszę piszcie, a napewno zamieszcze to na stronce w dziale download, a im wiecej w jednym miejscu tym lepiej dla wszystkich:)

Pozdro!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności