Skocz do zawartości

Jak pozycjonować FanSite

dan18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

a ja mam takie pytanie,

po zrobieniu kilku blogów pod zaplecze sprobowałem je zaindeksować livelink,

po jakies 30 linkow na każdy i efekt jest taki że żaden nie jest w google ani żadnego z tych linkow

mi nie wykrywa w webmastertools google.

Macie jakies pomysly jak najlepiej podbić takie zaplecza ? może wlasnie addlerem ?

pozdrawiam

Baza Danych Google nie jest odświeżana na bieżąco. Updaty są co jakiś czas, średnio co około 2-3 tygodnie. W przypadku stron częściej odwiedzanych jest szybciej i może to trwać nawet kilka minut.

A ja mam taki problem,z e kilka razy dziennie moja strona podnosci sie w google z podstrony 7 na 5 i zaraz znowu wraca na 7 i tak jest ciagle...

Tak jak wspomniałem - stałe mocne linki + czas powinny ustabilizować Twoje pozycje.

Kiedyś korzystałem aktywnie w Livelinka i zauważyłem ,że często wyświetla linki na podstrona niezaindekwoanych lub zbanowanych. Dla indeksacji u mnie najlepiej sprawdzają się linki rotacyjne. Adder możesz użyć również, zawsze to jakieś linki.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A ja mam taki problem,z e kilka razy dziennie moja strona podnosci sie w google z podstrony 7 na 5 i zaraz znowu wraca na 7 i tak jest ciagle...

Tak jak wspomniałem - stałe mocne linki + czas powinny ustabilizować Twoje pozycje.

Zgadza się, zdobądź parę mocnych linków, minie parę tygodni i po krzyku :)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Korzystałem z E-weblink, jednak po jakims czasie przysylali mi meile,z e jesli nie umieszcze skryptu w galerii to zostane zbanowany no i zbanowali mnie, poniewaz nie potrafilem zainstalowac skryptu w galerii, prosilem o pomoc na forum, pisalem do nich meile, jednak nikt mi nie udzielil informacji na ten temat. Na addera mnie nistety nie stac, program jest bardzo drogi.

Ale czy sa one tak samo skuteczne jak E-weblink??

Oczywiście ,że tak.www.

Najlepiej jakbyś skorzystał z SWL stałych, są najbardziej skuteczne np. linkme lub statlink.

A tu masz porównanie rotacyjnych systemów w tym e-weblinka - https://www.pozycjoner.biz/

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności