Skocz do zawartości

Nowy panel użytkownika

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajny. Brawo.

cieszę się że Ci się podoba, wyodrębnienie panelu do osobnej subdomeny https://user.webwweb.pl pozwoli mi na modernizację layoutu https://www.webwweb.pl który jest troche nieczytelny... ale wszystko z czasem :spam:

Informację o punktach przykleję jak zrobie z nimi porządek i wprowadzę nowe, i raczej ostateczne zasady ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

No tak, ale nie moja wina, ze mam taki adres, a wlasciwie serwer... Przeciez dla mnie to strona glowna serwisu... W takim razie w regulaminie powinno byc - "strona glowna domeny, serwera... a nie serwisu (strony).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

no ty, ty. no to TY masz problem.

jestesmy na forum o tematyce pozycjonowania i optymalizacji stron www. posiadanie przytoczonego wyzej adresu nie sprzyja takim praktykom. i tyle. kropka.

heh no ok, ale czemu to sprzyja? ze nie zasmiecam netu (katalogu) niepotrzebnymi stronami? Ale przeciez jak mam swoja domene, to co za problem tworzyc sobie subdomeny? Tez tak mozna i wtedy dla kazdego dzialu, strony itp bede mial nowy (inny) adres. Nie zrozumcie mnie, ze mam jakies pretensje i sie kloce, chce po prostu zebyscie mogli obiektywnie sporzeli na problem

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc nie sugeruj się tez tym że obecnie w zasobach znajdują się podobne adresy jaki Ty chciałeś dodać - z czasem znikną wszystkie takie.

Taka blokada była na samym poczatku, potem ją zdjąłem, wróciła dopiero teraz wraz z nowym panelem dla Użytkowników, poza tym wcześniej nie miałem words&phrases a teraz mam i póki nie masz domeny to zapraszam Cię własnie tam do dodania wpisu :(

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności