Skocz do zawartości

Wlasne zaplecze

myselff45

Rekomendowane odpowiedzi

witko2006 zaplecze nie musi i raczej nie powinno linkować po sznurku do kolejnych domen. Zwłaszcza jeżeli zaplecza dodawane jest do katalogów (i z nich ma linki). Linkując całe swoje zaplecze "po sznurku" A->B->C... itd. czasami narażamy się na zdemaskowanie. Wystarczy, że zaplecze linkuje pozycjonowane strony.

Co do pytania czy to nie wygląda nienaturalnie, że zaplecze linkuje tylko jedną pozycjonowaną stronę. Tak, wygląda to nienaturalnie i powinieneś postarać się wpleść do treści linki do jakiś mocnych stron powiązanych tematycznie nie będących dla ciebie konkurencją (potrale onetu, wp, strony wikipedii). Warto co jakiś czas oprócz swoich linków podlinkować coś mocnego.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

witko2006 zaplecze nie musi i raczej nie powinno linkować po sznurku do kolejnych domen. Zwłaszcza jeżeli zaplecza dodawane jest do katalogów (i z nich ma linki). Linkując całe swoje zaplecze "po sznurku" A->B->C... itd. czasami narażamy się na zdemaskowanie. Wystarczy, że zaplecze linkuje pozycjonowane strony.

Jestem tego świadom i wydawało mi się to oczywiste ,jednakże przyznaje się do błędu ,że tego nie zawarłem w swoim poście :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności