Dominik23 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 rel="nofollow" Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 będzie dobry to i nofollow nie przeszkadza;) przynajmniej mi osobiście ;] Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Dominik23 napisał(a): rel="nofollow" Zaraz, zaraz, gdzie, w którym miejscu? Pytam się jak najbardziej serio - zdziwiony jestem Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 w kodzie HTML Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Dominik23 napisał(a): w kodzie HTML Widzę że lubisz zadawać zagadki. Masz na myśli link na miniaturce? <edit> Mam do Ciebie prośbę: następnym razem zanim zaczniesz robić komuś taką "reklamę" wielkimi czerwonymi literami, sprawdź i przeanalizuj dokładnie kod HTMLa Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Katalog przeżywa pewien jubileusz Z tego powodu chciałbym o nim przypomnieć i zapraszam do odwiedzin www.katalog.toffic.pl Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Katalog przeszedł w poprzednim tygodniu update do nowej wersji skryptu. Jeśli można, prosiłbym o jakieś uwagi - co się komu nasunie, co kto zauważy. Jeśli byście coś dodawali - wyrósł on już z wieku niemowlęcego i nie przyjmuje śmieciowych stron "jak leci" Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nawet w wieku niemowlęcym - śmieci nie powinno się brać W stopce na forum masz spacje w linku do katalogu (chyba nie jest celowa). Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Promar24 dzięki za tego linka, poprawiłem sobie. Z tymi śmieciowymi wpisami to tak z przymrużeniem oka - takich totalnych śmietników nigdy nie przyjmował - z czasem sito ma jednak coraz większe "oczka", bo i wybór coraz większy. Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Katalog otrzymał nową (samodzielną) domenę netpedia.com.pl Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie szkoda go było z tamtej przenosić ? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kaiba, z Nowym Rokiem nowy adres Po pewnych gruntownych zmianach, które robiłem kilka miesięcy temu zaczął wypadać z indeksu (nałożyło się to ze zmianami w G). Teraz znowu "namieszałem", a właściwie wróciłem i przy okazji nowa domena - z czasem będzie dobrze (chyba) Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.