Skocz do zawartości

Google zmienia strony z www na bez www?

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuję stronę www.nazwa_domeny.pl.

Do tej pory zawsze w serpach pojawiał się na zielono adres z www.

Od kilku dni obserwuję, że tylko moja strona w serpach jest bez www. Niestety wiąże się to ze spadkiem pozycji... Jak to się dzieje? Przecież to dla Googla dwie zupełnie różne strony?

W Google Tools wchodzisz w domenę, tam masz po lewej 'Narzędzia', wchodzisz i masz opcje: preferowana domena (opcja albo z WWW albo bez WWW). Tam możesz to ustawić. Ja przynajmniej z każdymnowym serwisem tak robięę na samym początku

pzdr

co by tu wstawić...

Zdarza się, że Guugiel (testowałem to na stronie na słabe hasło, mało linków - ok 100) wyświetlał zamiennie stronę z www i bez www na tych samych pozycjach czyli jakby "rozumiał", że jest to jedna strona i nie było kary za duplicate content. Po zrobieniu 301 już jest z www.

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności