Skocz do zawartości

Żądanie ponownego rozpatrzenia zgłoszenia

yataman

Rekomendowane odpowiedzi

żądanie ponownego rozpatrzenia (nie indeksacji)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jedno swoje doświadczenie Ci opiszę - zgłosiłem stronkę do odbanowanie przez Google Tools, jak sie przeszli po moim koncie to z odbanowania wyszły nici, a przy okazji bana dostały jeszcze ze trzy inne z konta. Fakt, że niespecjalnie cenne, ale szkoda...

pzdr

co by tu wstawić...

Już przeszło tydzień moja strona nie została odbanowana. Czy rzeczywiście tego powodem może być wpis w Whois vs. moje dane na koncie Google?

Jak można namierzyć moderatora Google, bo narazie nic podejrzanego nie odnalazłem w logach. Z tego co czytałem to moderatorzy AdSense są namierzali po refererze xxx.corp.google.com. Czy podobnie jest z ban teamem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności