Skocz do zawartości

webd.pl - Wy też macie problemy?

smut

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj co chwilę pada, nie mam dostępu do stron, do poczty - macie podobnie?

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Webd denerwuje mnie już od jakiś 2 tygodni. Uptime 34% ....

Od 4 miesięcy zastanawiam się nad czymś innym - tanim byle tylko hostowało pliki, ale zawsze daje im jeszcze jedną szansę. Teraz miarka się przebrała. To co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Wiem, jest tanio, więc idą na ilość żeby im się to opłaciło. Ale moim zdaniem ilość kont obsługiwanych przez jedną maszynę jest przesadzone już n-razy.

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

Ja po woli wszystko przerzucam na hitmie.net.pl - płace miesięcznie więcej niż w webd.pl rocznie, ale jestem zadowolony. Wygląda na to, że z webd.pl też się niedługo wyprowadzę jak się to nie zmieni.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

u mnie uptime bezproblemowo ale z phpmyadminem to musialem wgrac wlasnego aby wogole dzialal wtedy kiedy potrzebuje skozystac, bo ten ich to co chwila sie zawiesza

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

ale za to BOK to totalna porażka

Niestety. Za każdym razem kiedy pytałam o to co się dzieje z serwerem odpowiadali, że nie zanotowali żadnych problemów. Przed chwilą wysłałam kolejnego i mogę się założyć, że odpowiedź będzie taka sama.

• 3 tygodnie później...

czy dzisiaj wy też macie problemy z webd.pl - mi gdy wchodzę na stronę pokazuje jakby nie było plików na serwerze

EDIT: chyba chwilowe problemy były - już wszystko jest ok

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

• 2 tygodnie później...

U mnie w ciągu miesiąca jest dzień a nawet dwa w których nie działa serwer. Obsługa mówi mi ciągle że to problemy na łączach międzyoperatorskich - ciekawe że inni nie mają problemu z łączami. Nie dość że drogo to jeszcze fatalna obsługa i usługi. Dwa razy serwer mi nie działał przez 34 godziny, napisałem do nich, a oni mi odpowiedzieli, że mogą mi dać gratis jeden dzień - ŚMIECH NA SALI!!!

W ten sposób po opłaceniu nowego hostingu(https://www.hekko.pl/?ref=11831) przeniosłem wszystkie moje strony z tego nieporozumienia jakim jest webd.

Niestety, niektórzy płacą 3,99 zł z VAT miesięcznie i oczekują cudów. Proponuję, abyś sam sobie odpowiedział na pytanie, jak Ty być podchodził do klienta, który płaci Ci 13 groszy dziennie (a Ty jeszcze płacisz koszty, "pi razy drzwi" 60%) :rolleyes:

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności