Skocz do zawartości

Subdomeny pomagają ?

Rekomendowane odpowiedzi

linki do subdomen obniżą notowania samego serwisu, ale lepiej wypromuje się właśnie subdomeny. wszystko zalezy od taktyki przyjętej.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Słuchaj, aliasy dokonują przekierowania 301, o ile sie nie mylę. A to spowoduje, że w wyszukiwarkach i tak pojawi się tylko i wyłącznie adres docelowy.

Albo jestem niedoinformowany, albo wprowadzasz ludzi w błąd ;-) Wyszukiwarki bardzo ładnie rejestrują niektore aliasy. Na dodatek na aliasie chocby prv.pl mozna miec strone na miejscu #1 pod danym slowem kluczowym.

Zauważyłem że niektóre aliasy nadają sie do pozycjonowania. Np. taki kom.pl lub prv.pl. Ale niektóre są bezużyteczne :? Nierozumiem, od czego to zależy ????

Jeśli ktoś zna jeszcze inne aliasy, które można używać do pozycjonowania to prosiłbym o podanie jakiejś listy.

prv.pl

absolutnie nie. Unikać. Ładuje stronę w ramkę.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

prv.pl

absolutnie nie. Unikać. Ładuje stronę w ramkę.

pzdr.

Co w zwiazku z tym ? Wskocz na google kolego i wpisz "korsyka" i przyjrzyj sie w jakim aliasie strona jest nr.1

Nawiasem mówiąc...mam juz Pr=4 na aliasie prv.pl, skad to sie wzielo ? www.k-a.prv.pl heh.

mam juz Pr=4 na aliasie prv.pl, skad to sie wzielo ?

Z linków. Jak będziesz kiedyś chciał przenieść stronę na własną domenę, to wspomnisz nasze słowa.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

mam juz Pr=4 na aliasie prv.pl, skad to sie wzielo ?

Z linków. Jak będziesz kiedyś chciał przenieść stronę na własną domenę, to wspomnisz nasze słowa.

Wlasnych .pl mam dwie w tym jedna www.kondi.pl ale chyba nie o to chodzi w tym temacie ? Mowa o prv.pl moze sie myle ;-) Mnie ogolnie alias prv.pl zupelnie nie interesuje, co prawda jest na nim pr=4 ale walcze o to, by subdomena www.podroze.kondi.pl dostała pr=4 z przeniesienia 301.

OT : Ktos kiedys napisał, po co komu "PR". Nie wiem jak Wy, ale ja zauwazylem po ostatnim update, ze roboty szaleja po moich serwisach 400% wiecej razy dziennie anizeli przed UPem.

Mnie ogolnie alias prv.pl zupelnie nie interesuje, co prawda jest na nim pr=4 ale walcze o to, by subdomena www.podroze.kondi.pl dostała pr=4 z przeniesienia 301.

Już zaczynam się gubić :roll:

Chcesz zrobić przekierowanie 301 z prv.pl na swoją subdomenę?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

@ Diwi - zgadza sie, ale ja nie porobiłem 301 z aliasu prv.pl, no skąd :-)

Zrobiłem z podroze.kondi.livenet.pl na podroze.kondi.pl (po wykupieniu domeny.pl), rozumiesz :-)

PRV.PL to osobna dzialka i faktycznie nie wiele mozna ;-) chociaz z pozycjonowaniem aliasów bywa różnie, co widac np. na przykladzie "korsyki". Da się, srednio sie da, bo jak juz wiadomo chyba wszystkim, google w pierwszej kolejnosci wpuszcza strony, ktora są jak dobre wino, czyli im starsze, tym lepsze rezultaty, o czym byla juz rozmowa w innym z topiców.

Dokładnie chodziło mi o :

@ Dżyszla - Słuchaj, aliasy dokonują przekierowania 301, o ile sie nie mylę. A to spowoduje, że w wyszukiwarkach i tak pojawi się tylko i wyłącznie adres docelowy.

I tu jest błąd, wielki :oops:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności