Skocz do zawartości

CRewriter.com - bardziej zaawansowany mixer

Syhro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolejny mikser , chociaż muszę przyznać, że bardzo intuicyjne i sprytnie pomyślany. ;) Jednakże przy tego typu narzędziach to baza synonimów stanowi 90% ich użyteczności, więc jego realną przydatność oceniam bardzo nisko. Pre-synonim Mara jest bardziej pomocny,chociaż tylko w wersji testowej.

multikonto

Cieszę się, że się podoba :) Pewnie ucieszy Was fakt, że szykuje się wydanie Crewritera 2.0 :) Właściwie troszkę się ono opóźnia, bo miałem dodać synonimy i parę bajerów, ale szykuje się prawdziwa bomba, nieskromnie mówiąc. Na razie nie chcę zdradzać szczegółów, ale myślę, że będzie warto poczekać, a jak dobrze pójdzie, to nasz tool będzie konkurował z najpopularniejszymi SWLami :-)

Oczywiscie wszelkie sugestie mile widziane ;)

Hmm, nie wiem czy pisaliśmy ze sobą? Bo starałbym się wyjaśnić.

Wiem, że jeden z użytkowników miał taki sam problem, ponieważ instalował seo bohatera na niepolskim systemie i domyślna strona kodowa nie pasowała. Po ustawieniu strony kodowej i wybraniu innej czcionki tak jak to jest opisane tutaj na forum seo bohatera wszystko działało bez problemu. Trzeba do mnie zawsze pisać w przypadku problemów. Nie wszystkie da się rozwiązać ale wtedy w ostateczności zwracam pieniądze za program jeśli człowiek z jakichś względów nie jest w stanie skorzystać z programu.

Dlatego zawsze zapraszam do kontaktu!

Grzegorz

• 2 tygodnie później...

No świetnie kolego, ale jaki to ma związek z moim narzędziem? Proszę moderatora o usunięcie powyższych postów ;)

Do rzeczy - mam dwie wiadomości. Najpierw ta zła - premiera systemu troszkę się opóźni. Dobra wiadomość - właśnie opublikowałem crewritera z synonimami w 4, językach, co jest chyba "sercem" całego narzędzia. Zapraszam do testowania, komentowania i sugerowania poprawek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności