Skocz do zawartości

automaticbacklinks.com

SMYS

Rekomendowane odpowiedzi

Testowalem. Ogolnie wszytko ok. Tylko te strony na ktorych sa moje linki troche "syfiaste". Podejrzewam ze wiekszosc stron stawiana jest tam na przechwyconych domenach z wysokim pr.

Serwisy na przechwyconych domenach przeważnie nie maja przydzielonego PR na podstronach, więc stosunkowo łatwo to rozpoznać. Ten SWL ma sporo ciekawych rozwiązań i na pewno jest warty potestowania.

Niestety ma też i "wady" które wyszły bardzo szybko, np. po osiągnięciu 100 pkt nowe pkt nie są dodawane do twojego konta dopóki nie dokupisz płatnych kredytów (10$).

Dokupiłem i kolejnym problemem jest ustawienie minimalnego PR dla twoich linków. Przy min PR5 nie wylosował mi w ciągu 2 dni ani 1 linka, przy PR4 to samo, przy PR3 linki się już pojawiają (więcej niż 5 dziennie nie udało mi się wycisnąć), ale test 2 dniowy to żaden test.

Kolejną ciekawostką jest to, że bot przegląda twoje strony, i robi z nich sloty, ale nie dostajesz za to pkt. Punkty dostajesz dopiero po tym jak pojawi się na nich link (czyli za każdy link dodatkowe pkt). Jeśli ktoś przegląda strony, na których ma swoje linki, a twoja strona pozostawia dużo do życzenia, będą zdejmować linki i tym samym zabierać Ci pkt.

Po dłuższej dyskusji z właścicielami systemu, obiecali, że dodadzą język polski do systemu (nie do interface'u) jeśli pojawi się więcej stron polskich i próśb o to.

Po swoich stronach widzę, że faktycznie nie znają polskiego, bo jest sporo polskiej bukmacherki w kategorii sport :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności