Skocz do zawartości

[reklama] PP dla Webmastera, Freelancera

jkmedia

Rekomendowane odpowiedzi

JK Media, młoda, ale dynamicznie rozwijajaca się firma poszukuje osob chetnych do współpracy przy promocji serwisu.

Wymagania:

1. Minimum podstawowa znajomość HTML

2. Podstawowa znajomosc zagadnien dotyczących marketingu internetowego (pozycjonowanie, reklama internetowa, zdobywanie ruchu)

3. Kreatywność, motywacja i cheć działania.

4. Brak oporow do pracy w branzy erotycznej.

Mile widziane:

1. Znajomość PHP + MySQL.

2. Posiadanie wlasnych stron WWW

Oferujemy:

1. Nienormowany czas pracy

2. Wysokie stawki:

Podstawowo:

52 gr za rejestracje pary

40 gr za rejestracje kobiety

12 gr za rejestracje mężczyzny

Dodatkowo jeśli:

Para uzupełni swój profil + 60 gr.

Kobieta uzupełni swój profil + 40 gr.

Meżczyzna uzupełni swój profil + 20 gr.

Płacimy rownież 40% naszej marzy z płatności wykonanych przez osobę, która Partner przyśle na nasz portal.

Rozliczenie:

W przypadku osob nie prowadzacych działalności gospodarczej – umowa o dzieło.

W przypadku osob prowadzacych działalność gospodarcza – faktura VAT

Osoby zainteresowane ofertą zapraszamy do kontaktu. Proszę pisac na adres pp[at]jk-media.pl można również odwiedzić strone Programu Partnerskiego, który oferujemy https://pp.erobook.pl

Dane firmy

JK Media

Emil Jarosz

Ul. Sienkiewicza 14a

22-100 Chełm

NIP: 5632305794

REGON: 060460864

E-mail: pp[at]jk-media.pl

2 gr za rejestracje mężczyzny

A tu czemu aż taka różnica?

Według mnie skoro za rejestracje kobiety jest 40gr, to dlaczego za rejestracje pary, niema np 70gr? Przecież jest różnica między jedną, a dwoma osobami, prawda? I to samo dotyczy się uzupełnienie profilu.

Siedziałem w branży ero trochę czasu, fajna zabawa ale na dłuższą metę nudzi, mimo zarobków. W Polsce szału nie robi, jednak za granicą idzie solidnie zarobić. Do dobrego interesuj na ero potrzeba cały czas na bieżąco, zdobywać materiały, jednak to kosztuje.

2 gr za rejestracje mężczyzny

A tu czemu aż taka różnica?

Według mnie skoro za rejestracje kobiety jest 40gr, to dlaczego za rejestracje pary, niema np 70gr? Przecież jest różnica między jedną, a dwoma osobami, prawda? I to samo dotyczy się uzupełnienie profilu.

Siedziałem w branży ero trochę czasu, fajna zabawa ale na dłuższą metę nudzi, mimo zarobków. W Polsce szału nie robi, jednak za granicą idzie solidnie zarobić. Do dobrego interesuj na ero potrzeba cały czas na bieżąco, zdobywać materiały, jednak to kosztuje.

Z doswiadczenia wiemy ze profili kobiet i par jest mniej niz profili mezczyzn, wiec aby zachecic do promowania zdecydowalismy sie na takie stawki, poniewaz mezczyzni zawsze chetniej biora udzial w zyciu tego rodzaju portalu.

A nie myśleliście o takim rozwiązaniu jak np escpartners.pl? Zapewne dużo osób by korzystało z takiego rozwiązania np. ja ;)

Za rejestracje mężczyzny mogłoby być trochę więcej, ponieważ jak sam wiesz branża erotyczna nie należy do najłatwiejszych, i uwierz mi, że te 2gr za mężczyznę niezbyt zachęca do zapisania się do programu.

Oferta dość ciekawa, chociaż jednak ta stawka za parę powinna być większa.

Umieściłem na stronię banerek, zobaczymy czy program wypali ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

A nie myśleliście o takim rozwiązaniu jak np escpartners.pl? Zapewne dużo osób by korzystało z takiego rozwiązania np. ja ;)

Za rejestracje mężczyzny mogłoby być trochę więcej, ponieważ jak sam wiesz branża erotyczna nie należy do najłatwiejszych, i uwierz mi, że te 2gr za mężczyznę niezbyt zachęca do zapisania się do programu.

dziekujemy za uwage, przyznajemy 2 gr za mezczyzne fakt, nie za duzo ale mezczyzn jest najwiecej na takich portalach i to stosunkowo latwy target, jednak jestesmy otwarci na sugestie, przeciez PP sluzy nie tylko Wam ale i nam, wiec prosze zaproponuj jakbys widzial stawki aby byly bardziej zachecajace i oczywiscie zeby sie kalkulowaly, moze cos z tym da sie zrobic. Tworzac PP myslelismy o osobach ktore maja wlasne strony WWW i umieszcza baner na stronie i cos kazdy sobie dorobi, wiadomo ze klikalnosc w banner a ruch na stronie na jakiej jest umieszczony nie idzie w parze wogole, chociaz jak sie trafi jakis spamerek i przekieruje caly traff z doora to mysle ze wtedy tez zarobek bedzie wiekszy ;). Rozumiemy fakt ze PP musi sie naszemu partnerowi oplacac bo inaczej nie bedzie poprostu nas promowal, ale jednak doplacac do tego my jako firma nie powinnismy.

pozdrawiam

wiec prosze zaproponuj jakbys widzial stawki aby byly bardziej zachecajace i oczywiscie zeby sie kalkulowaly, moze cos z tym da sie zrobic.

Jeżeli za kobietę jest 40 groszy to dlaczego mężczyzna ma być jakieś 19 razy gorszy, myślę że stawka powinna wynieść ok 20gr, czyli połowę tego co kobieta, wtedy na pewno by zachęcił taki program. Za parę powinno być jakieś 60gr, ponieważ par jest tak samo mało jak kobiet.

chociaz jak sie trafi jakis spamerek i przekieruje caly traff z doora to mysle ze wtedy tez zarobek bedzie wiekszy

Tutaj się z Tobą zgodzę, ponieważ brałem udział w zagranicznych programach ero, i przekierowywałem traffic z doorów na stronę docelową i zyski było widać, i były nawet bardzo dobre. Ale np jak jakiś spamerek przekieruje z doorów o różnej tematyce, to nici z tego, bo najlepszym traffic to stargetowany, i nawet takiemu spamerkowi musi się opłacać takie coś.

Tworzac PP myslelismy o osobach ktore maja wlasne strony WWW i umieszcza baner na stronie i cos kazdy sobie dorobi

No tak tylko weź pod uwagę, że jak ktoś szuka np strony o rybach to nie klinknie Ci w banner do strony ero, bo to jest nie stargetowany traffic, i co najwyżej zakończy się szybkim opuszczeniem strony.

Rozumiemy fakt ze PP musi sie naszemu partnerowi oplacac bo inaczej nie bedzie poprostu nas promowal, ale jednak doplacac do tego my jako firma nie powinnismy.

Zgadza się, że wy jako firma nie powinniście dopłacać, jednak 2gr za mężczyznę to nie opłacalna stawka, i że tak powiem strata czasu, ponieważ wypromowanie swojej strony, też niesie za sobą jakieś koszty i wkład w prace. A kto będzie brał udział w programie z którego mało co mu się zwróci.

Weź pod uwagę że im wyższe stawki w PP, tym więcej osób się zapisze, co za tym idzie więcej osób wejdzie na wasz serwis, i będziecie mieli większe zyski. Bo przy małych stawkach, mało osób będzie korzystało bo będzie to nie opłacalny interes, który w najgorszym wypadku będzie kompletnym nie wypałem.

tak przyznajemy racje ze 2 grosze za faceta to za malo, jednak dalej podtrzymujemy stanowisko ze facet to najlatwiejszy target, i najprosciej faceta zachecic do takiego portalu, i wtedy sie zrobi "gejowo" :)

ale tez fakt ze ludzi trzeba zachecic bardziej, zeby moze cos przekierowali, musi sie im to oplacac, wiec powiedz czy stawki takie jak podam ponizej bylyby oplacalne juz bardziej i czy bys sie skusil na taki PP

Prowizja za rejestracje M 0,12 zł

Prowizja za rejestracje K 0,4 zł

Prowizja za rejestracje P 0,52 zł

Prowizja za uzupeln M 0,2 zł

Prowizja za uzupeln K 0,4 zł

Prowizja za uzupeln P 0,6 zł

Prowizja za SMS 40 %

Prowizja za VIP 40 %

ale zwroc uwage na to, ze "puste" rejestracje nie sa tak bardzo wartosciowe dla nas. A jesli facet zarejestruje sie i uzupelni profil (doda 2 zdjecia) to juz wychodzi za faceta 32 grosze, wiec moim zdaniem jest to naprawde wporzadku

tak samo za kobiete i za pare, poniewaz za uzupelnienie profilu dorzucamy pieniadze dodatkowe, czyli rejestracja + uzupelnienie = zysk

@jkmedia - nowe stawki były by w porządku. Mi by pasowało. Z chęcią umieszczę więcej banerów/linków, jeżeli prowizję się zmienią.

PS.

Jak to dokładnie wygląda z uzupełnieniem profilu? W panelu widnieje całkiem sporo tych pól - trzeba je wypełnić wszystkie aby prowizja została przyznana?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

@jkmedia - nowe stawki były by w porządku. Mi by pasowało. Z chęcią umieszczę więcej banerów/linków, jeżeli prowizję się zmienią.

PS.

Jak to dokładnie wygląda z uzupełnieniem profilu? W panelu widnieje całkiem sporo tych pól - trzeba je wypełnić wszystkie aby prowizja została przyznana?

stawki zmienione, juz nalicza po nowemu

co do uzupelnienia profilu, nie trzeba wypelniac wszystkich pol, kazdy uzytkownik ma na swoim profili "pasek postepu uzupelnienia profilu", musi byc na min 50%, czyli polowa dostepnych pol wypelniona powinna zostac i do tego 2 zdjecia dodane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności