Skocz do zawartości

Link-bait.pl -> katalog stron www

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.link-bait.pl/kategoria_1.html

Zmień to, żeby się nie rozjeżdżało. Albo ustaw sobie maksymalną ilość znaku w anchorze, albo pobaw się z tabelkami :)

pozdro.

Ustawiłem limit znaków dla anchora na 30 :D

E: I podlinkuj tytuł jeśli możesz, wiem że jest Home, ale to taki odruch już netowy i łatwiej się poruszać po stronie. Z cssa sobie wyciagnij kolorki na linki i po problemie ;p

Zrobione :)

• 2 tygodnie później...

Katalog jest już od dawna zaindeksowany na chwile obecną site wynosi 1.4K. Zastanawia mnie jedno czy jest sens, robienia kanału RSS w katalogu? Fakt faktem kataloguje go codziennie od czasu jak powstał, i wszystkie dodane wpisy są już zaindeksowane i o to mi chodziło. I kolejne pytanie czy jest sens wprowadzenia opcji linku w treści dla stron od jakiegoś PR wzwyż? Jak widać po site katalogu, pingowanie przynosi bardzo dobre efekty, plus stałe linkowanie dzięki czemu strony zaindeksowane strony nie znikną z indeksu.

Kilka stron zostało wyróżnionych, dzięki czemu pojawiają się jako pierwsze w danej kategorii, jednak jest ich jeszcze trochę do wyróżnienia, co zrobię w najbliższym czasie.

Myślę że ilość zaindeksowanych podstron jak na 2tyg to całkiem dobrze, bo niema co już indeksować w katalogu, bo wszystko jest już w indeksie.

Osoby dodające strony do katalogu, proszę o przeczytanie regulaminu, ponieważ są tacy co go przeczytają i zaakceptują a i tak dodają wpis nie zgodny z nim.

Napisałem sobie funkcję która podczas dodawania linku sprawdza długość opisu, jeżeli jest on krótszy niż 300 znaków, zostaje od razu kasowany, bez dodawania do bazy.

Nad buttonem dodaj link:

Przed dodaniem strony do katalogu przeczytaj regulamin

obowiązujący od dnia: 18.04.2009 do dnia dzisiejszego

Zobacz regulamin

Akceptuje regulamin katalogu

Zaakceptowałem Twój wpis :)

GoogleBot był w mapie katalogu: 123 razy! Dzięki czemu katalog cały jest zaindekowany ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności