Skocz do zawartości

Gdzie można znaleźć ludzi?

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty chciałbyś siedzieć po kilka czy kilkanaście godzin dziennie i liczyć na jakieś ochłapy z reklam ?

jasne że nie :) ale z tymi godzinami trochę przesadziłeś. Chyba tu chodzi o ludzi, którzy nie potrafią stworzyć swojego serwisu i go promować, pozycjonować, a lubią sobie popisać, piszą po wszelkich forach blogach itp. i mieli by ochotę też mieć coś swojego, ale nie chcą się uczyć html/php itp., Wiem, że nawet duże portale szukają takich ludzi albo osób, które mają jakiś mały serwis, proponują im przeniesieni ich serwisu na subdomenę w portalu w zamian mają pisać u nich i do tego jakiś procent z reklam im proponują (prawdopodobnie ochłapy właśnie).

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Powie Ci z doświadczenia - jest owszem masa ludzi, którzy tak sobie popisac, podyskutowac lubią - i zrobią to tylko z czystej pasji - nie chcąc żadnych pieniędzy będą dzękowac za możliwość pokazania własnego JA w Internecie.

Jednak wytłumaczyć im co i jak, jak co zrobic, jak co funkcjonuje graniczy z cudem. Szkoda nerwów.

Już lepiej zapłacić, niż któregoś dnia Ci taki napisze "sorry, zrobiłem w panelu drop table 'artykuly' i mi nie działa blog, co jest"..

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Ja na swój portal znalazłem kilka osób, które w tej chwili piszą wszystko praktycznie za darmo. Są to ludzie z pasją, 75% z nich, to moi dawni znajomi, więc sprawa wyglądała lepiej. Jeden nowy nabytek, przypadkowo, ogłoszenie na jednym forum i tak już 3 miesiące współpracujemy, niedługo zaczynam płacić za arty itd.

Ja powiem tak - jeśli masz czas i masz czas zeby ogarniać strony zapleczowe, to spokojnie znajdzie się ludzi za free. Problemów z większością ludzi za free jest jednak na prawdę kilka - słomiany zapał/brak sensowności w pisaniu itd.

Sam przed chwilą postanowiłem, że biorę jednego faceta do kilku moich porządnych zapleczówek i nie bawię się w ogóle w społeczne, darmowe pisanie przez userów. Dlaczego? Ano dlatego, ze musze sprawdzać każdy ich news, kazdy ich art, poprawiać zdania. Oni to piszą owszem - za darmo, ale ja muszę to redagować i tracę czas.. A taka jedna osoba obleci mi wszystkie serwisy i ja nie będę się już martwił o treść itd.

Znalazłem sobie taką właśnie osobę. Z serwisami dopiero staruję, więc będę na niezłym minusie przez jakieś 2-3 miesiące pewnie, bo na stronkach zarobic wiele nie zarobie :P

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności