Skocz do zawartości

Ogólny precel na autorskim skrypcie.

Tomahawk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Popełniłem takie oto coś: www.pisze.eu

Domenka troche starsza niż to co stoi... Ma nawet kilka linków i troche ją tam już indeksuje...

Co do skryptu...

Nowy ledwie po testach może jeszcze troche nie domagać... więc proszę się nie bulwersować.

Niema jeszcze komantarzy, kanału rss i paru innych rzeczy. Niema także żadnego edytora ale skrypt robi auto akapity: 1 akapit=2entery, łamanie lini=1enter

Co do precla...

Moderowany i cała moderacja odbywa się ręcznie więc artykuły muszą być solidnie napisane i unikalne rzecz jasna. Moderowany będzie przeze mnie i przez kumpla... Jak będzie za dużo linków albo za krótki artykuł to nie wywali żadnego komunikatu ale poprostu przy moderacji dostanie outa

No to tyle... tylko ostrożnie proszę bo sie strasznie strasuje jak online musze coś naprawiać;p

Witam.

Konto zostalo zalozone i czekam na maila potwierdzajacego i czekam i czekam !!.

A co jest z tymi artami - Ostatnie artykuły ■Pobierowo - wakacje nad morzem

po kliknieciu nic nie widac i caly czas przenosi na - Strona główna

Pozdrawiam.

P.S.

Konto juz aktywowane ale brak mozliwosci dodania arta.

Posty przekierowywały na główną ponieważ nie były jeszcze zaakceptowane.

Konto juz aktywowane ale brak mozliwosci dodania arta.

Tzn. czym sie objawia ten brak? Najpierw się dodaje a potem trzeba poczekać aż zostanie zaakceptowany lub usunięty.

Niestety większość artykułów to czyste spamy.... powielone treści.

@Po zalogowaniu jesteśmy w panelu naszego konta. Klikamy w 'posty' a następnie w 'nowy post'. W okienku wpisujemy treść naszego artykułu. Zaznaczamy kategorię w których ma być artykuł i dodajemy odpowiednie tagi. Następnie klikamy w ‘zapisz’. Po tej akcji artykuł będzie oczekiwał na sprawdzenie przez moderatora. Jeżeli będzie spełniał warunki regulaminu to w ciągu kilku dniu zostanie opublikowany w serwisie.@

Brak takiej mozliwosci - posty

Dobrze że sprawdziłem że został skasowany, przynajminej się nie zmarnuje mój unikalny art.

To już nawet unikalne są kasowane :)

No sorry ale Twój artykuł jest już tutaj:https://artykuly.com.pl/biznes-w-internecie/serwisy-internetowe/diablo-iii.html

Więc chyba raczej nie jest unikalny. Podobnie jest z paroma innymi...

@alumilut

Logowałem się przed chwilą i jest na górze 'posty'.

Oczywiście po zalogowaniu jak dostajesz kumunikat że jesteś zalogowany musisz kliknąć w 'OK'

A co do thema to oczywiście jest z wordpressa.

Co do potwierdzenia o tym czy wpis został dodany czy usunięty to właśnie nad tym pracuje. Będzie potwierdzenie na email.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności