Skocz do zawartości

Jaki sprzęt gwarantuje uzyskanie takich parametrów

Gucci

Rekomendowane odpowiedzi

Jak chodzi ci o jedną maszynę dla siebie to jakiś 1GB pentium III Da ci o wiele więcej. Oczywiście nie wliczam zewnętrznych parametrów jak łącza itp.

Zresztą te podawane parametry przez nich to zwykła ściema, te realne są dużo niższe niestety.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pomijamy fakt łącza i powiedzmy pojemności dysków...

Interesuje mnie głównie procesor i ilość ramu.. Nie interesuje mnie masowy hosting ani odsprzedaż.. tyle że jestem ciekaw jakie konfiguracje obsługują takie parametry.. Mam sprzęt serwerowy ale nie wiem jak sprawdzić ile uciągnie maksymalnie.. Jak przygotować takie zestawienie, jak sprawdzić "jakość i wydajność" maszyny..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności