Skocz do zawartości

Drugie spotkanie SEMcampu (Warszawa)

mariolosek

Rekomendowane odpowiedzi

(Zdecydowałem się na umieszczenie tego jako odrębny temat, jako, że kilka osób zwróciło mi uwagę, że dołączenie tego do tematu z dawną datą jest bardzo mylące).

Już rozpoczęły się zapisy na drugi SEMcamp:

Zapisy: blog www.ittechnology.us i strona domowa SEMcampu.

Tematy prezentacji:

1. * Jak z Adwords czytać myśli klientów? (Piotr Marzec z Google)
    * Jak efektywnie mierzyć płatny ruch w wyszukiwarkach? (Avinash Kaushik z Kaushik.net)
    * Pozycjonowanie szerokie na przykładzie dużego E-Commerce (Dariusz Szpak z Expandi.net

Gość specjalny spotkania

Na tym spotkaniu wykład poprzez internet, specjalnie dla SEMcampu będzie, prowadził nie kto inny jak Avinash Kaushik, znany światowy guru w dziedzinie analityki internetowej.

kaushik-avinash.jpg

Czas i miejsce spotkania

Spotkanie rozpocznie się 27 kwietnia (poniedziałek) w Warszawie o godzinie 17.45 na SGH, Aula A, budynek A na ul Rakowiecka 24 (zaraz obok przystanku metra Pole Mokotowskie).

budynek-sgh.jpg

Zapraszam :)

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

• 2 tygodnie później...

zaczepista prezentacja Long Tailowa ;) już wysłałem klientom :jezyk1: w celu zrozumienia zasad budowy sklepu i czym mają się kierować przy gadaniu z firmami seo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dziękuje za pozytywny komentarz:)

Wszystkich zainteresowanych dodatkowymi materiałami z zakresu SEM zapraszam na mojego bloga , którego premiera z racji licznych obowiązków została przesunięta na 10 czerwiec.

Zgred - pamiętaj proszę tylko o prawach autorskich:)

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności