Skocz do zawartości

Artykuły do precli POMOC

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie gdyż nie udało mi się odnaleźć odpowiedzi na nie w innych tematach a mianowicie chodzi mi o to czy można i czy warto dodać ten sam artykuł do kilku precli? czyli np napisałem dany artykuł i dodaje go jednego dnia do kilku precli itd ile artykułów dodawać na dzieńz tego co czytałem aby były w miarę dobry rezultaty trzeba robić to systematycznie czy ktoś mógły by udzielić przydatnych info na ten temat bym był wdzięczny z góry Dziękuje za odpowiedz na ten temat

Temat był poruszany na forum wielokrotnie. Tak jak napisał przedmówca, nie powinno się dodawać tego samego artykułu do wielu precli. Jeżeli chodzi o ilość i częstotliwość dodawania tekstów z linkami, nie da się jednoznacznie określić wspomnianych wartości. Na polskim rynku jest tak naprawdę zaledwie kilkanaście naprawdę silnych katalogów artykułów, z których odnośniki mają szczególnie dużą moc. Pozostałe to w większości przypadków śmietniki, które znikają tak szybko, jak się pojawiły. I sztuka absolutnie nie polega na samym dodaniu tekstu, ale na jego podlinkowaniu. By odsyłacze w Twoich artykułach miały jakąś moc musisz umieścić do nich wiele linków z innych stron! Inaczej często może się zdarzyć, że nawet nie zostaną zindeksowane.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Ja dodawałem dość dużo pomieszanej treści do śmieciowych precli. Niestety nie było zauważalnego efektu. Może niewielki.

Teraz stawiam na zadbane precle i tam dodaje unikalną treść którą podlinkowuje. Taki sposób przynosi zadawalające efekty.

Co do polskich precli. Fakt. Gdy przeglądałem ostatnio listę to wiele było zbanowanych. Nic dziwnego. A najbardziej cierpią Ci którzy dodali unikalną treść do takiego katalogu.

Stawiaj na dobre strony, przynajmniej masz pewność że wpis będzie Ci długo służył.

Polecam link z mojej stopki. Zamierzam bardzo rygorystycznie przestrzegać regulamin. Wszelkie kopie " won"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności