Skocz do zawartości

Propozycje do forum!!!!!

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Pogniewacie się może z góry przepraszam ale :

1Forum Powinno byc zamkniete dla gości

zapytacie dlaczego bo skończy jak serchengines.pl

Mało postów mało userów i nikt publicznie nie poda dobrego skryptu każdy bedzie kitrał :) go dla siebie Pamietajcie ze wielu zarabia na tym pieniązki od firm i nic tu nie napisza zeby sie podzielic z innymi

Tak jak www.garsoniera.com forum zamkniete a dziennie przybywa 20 osób-bedzie hostowane wkrótce u mnie.I nie temat forum decyduje a to że ci co chcą coś sie profesjonalnego z branży dowiedzieć zawsze trafią gdzie potrzebują

2.Zamkniety dział dla forumowiczów z duzym stażem "mądrych" postów jak na forum.infojama.pl-sprawdziło sie to a to jedno z najwiekszych forum informatycznych w w Polsce

3.Wypytywanie innych podaj strone to ci powiemy-to własnie wystraszy wiekszość i każdy bedzie prowadził Polityke zachowawczą poco podam innym przejmą moją technikę i zaraz cały net webmasterów bedzie to robił

i moja technika bedzie ogólno dostępna.

Podwyższycie w ten sposób range i profesjonalizm forum ale wybór należy do Admina i przepraszam za wtrącanie się w spośób działania od was zależy jakie forum będzie czy jałowe czy wyrośnie na profesionnal 8)

Ps trafiłem w zeszłym miesiącu w necie na forumy.de po niemiecku o pozycjonowaniu wpisowe 200Eur(tego nie polecam 8) )

Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Pogniewacie się może z góry przepraszam ale :

1Forum Powinno byc zamkniete dla gości

Absolutnie się nie obrażę. :)

Nie wydaje mi się aby była potrzeba zamykać to forum dla gości. Chciałbym aby jak najwięcej ludzi mogło tutaj wejść i dodać coś od siebie. To nie ma być forum instruktażowe' date=' tylko takie gdzie się omawia wszelkie aspekty pozycjonowania. Każdy się codziennie uczy czegoś nowego.

zapytacie dlaczego bo skończy jak serchengines.pl

Mało postów mało userów i nikt publicznie nie poda dobrego skryptu

Absolutnie się nie obrażę. ;)

Nie wydaje mi się aby była potrzeba zamykać to forum dla gości. Chciałbym aby jak najwięcej ludzi mogło tutaj wejść i dodać coś od siebie. To nie ma być forum instruktażowe, tylko takie gdzie się omawia wszelkie aspekty pozycjonowania. Każdy się codziennie uczy czegoś nowego.

Tak jak www.garsoniera.com forum zamkniete a dziennie przybywa 20

Wydaje mi się' date=' że to jest forum o innej tematyce i mogę zrozumieć dlaczego jest zamknięte dla gości.

2.Zamkniety dział dla forumowiczów z duzym stażem "mądrych" postów jak na forum.infojama.pl-sprawdziło sie to a to jedno z najwiekszych forum informatycznych w w Polsce

bardzo możliwe że taki dział będzie zrobiony, ale z czasem, jak się forum bardziej rozwinie.

3.Wypytywanie innych podaj strone to ci powiemy-to własnie wystraszy wiekszość i każdy bedzie prowadził Polityke zachowawczą poco podam innym przejmą moją technikę i zaraz cały net webmasterów bedzie to robił

Jeżeli ktoś się boi podać adresu swojej strony to jego strata.

Podwyższycie w ten sposób range i profesjonalizm forum ale wybór należy do Admina i przepraszam za wtrącanie się w spośób działania od was zależy jakie forum będzie czy jałowe czy wyrośnie na profesionnal 8)

Znam kilka zagranicznych for o tematyce SEO' date=' które są otwarte dla wszystkich i są uznane w tym świecie.

Ps trafiłem w zeszłym miesiącu w necie na forumy.de po niemiecku o pozycjonowaniu wpisowe 200Eur(tego nie polecam 8) )

Nie widzę sensu w płaceniu za korzystanie z forum, kiedy są inne dostępne za darmo. Przykładem takiego forum jest WMW. Jedynie chyba ludzi przyciąga to, że Googleguy od czasu do czasu się wypowie. Ale jego wypowiedzi nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Ok wrzuciłem reklamę na infojamę :)

Powinno wpaść wielu pytających bo tam wielu jest zainteresowanych

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Mam nadzieję, że teraz z kolei Ty się nie obrazisz ;-) ale dla mnie to najdobitniej świadczy o różnicy w myśleniu między Polakami i resztą świata (z wyjątkami ;-)).

1) Pozycjonowanie u nas naprawdę raczkuje - żaden 'cały net webmasterów' nam nie grozi - nawet dla najbardziej konkurencyjnych słów

2) Pozycjonowania nie nauczysz się w 5 minut, to nie jest materiał na książkę typu 'pozycjonowanie w 10 szybkich radach'.

3) Samo w sobie jest procesem długotrwałym - dla takich, którzy liczą na szybkie i korzyści małym kosztem - pozycjonowanie szybko stanie się nieatrakcyjne

4) W Polsce mamy prawie 40 mln ludzi, kilka milionów firm i conajmniej kilkadziesiąt tysięcy stron i serwisów, które nadają się do pozycjonowania. To naprawdę całkiem spory rynek do zagospodarowania - szczególnie w fazie, w której znajduje się obecnie. A bycie na topie wymaga ciągłej mobilizacji i kontrolowania co się dzieje - to o czym piszemy, za kwartał może być już nieaktualne. I co wtedy? :-)

To takie moje przemyślenia na gorąco :-)

Ok wrzuciłem reklamę na infojamę  :) 

Powinno wpaść wielu pytających bo tam wielu jest zainteresowanych

Pozdrawiam

Dzięki,

O, możesz to rozwinąć? Zaciekawiło mnie, czemu tak uważasz... :-)

Większość wypowiedzi GG odwołuje pytających do google guidelines. I nic dziwnego, bo jeżeli on jest pracownikiem Google to napewno nie będzie mówił niczego co nie jest tam napisane.

Większość wypowiedzi GG odwołuje pytających do google guidelines. I nic dziwnego, bo jeżeli on jest pracownikiem Google to napewno nie będzie mówił niczego co nie jest tam napisane.

No to w takim razie jego wypowiedzi odnoszą się do rzeczywistości.

To zmienia sens Twojej wypowiedzi :)

Bo już myślałem, że mamy przeciwne zdania... ;)

Rzeczywistość jest jednak taka, że jest wiele istnieje wiele czynników, których nie ma w guidelines i nigdy nie będzie. Ci którzy piszą na WMW "Googleguy, please answer", mają nadzieje że on im powie jakąś rewelację i są święcie przekonani że tak jest.

Ja przynajmniej nigdy nie bazował bym moich przekonań na tym co powie GG, a jego ulubione powiedzenie, żę site maps pomagają jest czymś zupełnie oczywistym.

mam nadzieję zę adminom bynajmniej nie wpadnei do głowy pomysł wprowadzania jakichś dziwnych regół coś za coś. Wierze że są jeszce tacy którzy potrafia dawać a nie tylko brać i mam nadzieje tataj takich spotkać (a w kilku widze potenciał ;) ), bezsensu byłoby żeby stało się coś takiego zę aby się czegoś dowiedzeić trzeba albo zapłacić albo "odkryć amerykę", powiem tak temat mnie interesuje od jakiegoś czasu a moja wiedza na ten temat jest wrecz raczkująca żęby nie powiedzieć znikoma, do takiego stopnia że nie potrafie precyzyjnie sformuować pytać dotyczących tematu ;), a z jakiego powodu tak się dzieje? bo przeciez to "wielkie pieniądze i po co mi konkurencia", aaaaaa niech już pozostanie tak jak jest

pozdrawiam

ruch open source dziala i okazuje sie ze da sie na tym zarobic ;)

fakt jest taki ze kazdy kto chce cos napisac tutaj powinien sie zarejstrowac i w ten sposob przynajmniej minimalnie odpowiadac za to co pisze

bo jesli komus nie chce sie nawet zarejstrowac moim skromnym zdaniem nic nowego do forum nie wniesie

a incjatywy tego typu jak to forum moim zdaniem beda budowac rynek tych uslug bo im wieksza swiadomosc wsrod klientow (a kazdy z forumowiczow bedzie szerzyl wiedze wsrod klientow) tym lepiej dla branzy

to ze teraz jest kiladziesiat tysiecy serwisow nic nie znaczy

zalozmy ze kazdy serwis bedzie chcial pozycjonowania bo stwierdzi ze to sie oplaca bedzie potrzeba rak do pracy ;)

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności