Skocz do zawartości

[wykonam] Artykuły do Presell Pages po niemiecku

Graduatte

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonam artykuły przeznaczone do Presell Pages w języku niemieckim. Styczność z tym językiem mam nieprzerwanie od kilkunastu lat. Zajmowałem się pisaniem wypracowań, tłumaczeniem najróżniejszych tekstów, w tym korespondencji firm. Jako nastolatek pracowałem dla tłumaczy przysięgłych, oraz w call center obsługującym Niemców. Odpowiadałem również za kontakty z niemieckim producentem pracując u polskiego dystrybutora (branża budowlana).

- tematyka nie robi dla mnie różnicy, podobnie limit znaków - piszę o wszystkim, w dowolnej objętości

- bardzo dobra znajomość języka i bogate słownictwo pozwalają mi pisać na ten sam temat zupełnie różne teksty

- język specjalistyczny również nie stanowi dla mnie żadnej trudności

- dysponuję dużą ilością wolnego czasu, dlatego zamówienia mogą być realizowane nawet "na jutro"

- cenę ustalam indywidualnie w zależności od tematyki, stopnia trudności języka i objętości artykułów

- płatność po otrzymaniu zleconych tekstów - żadnych zaliczek - zero ryzyka

Nie wystawiam fakturek, ale gwarantuję artykuły wysokiej jakości, szybką realizację i atrakcyjne ceny.

Zapytania wraz z podaniem możliwie jak największej ilości informacji dotyczących zlecenia proszę wysyłać na adres szymon.lyszczynski@gmail.com

Oprócz pisania artykułów, chętnie nawiążę również współpracę polegającą na wykonywaniu innych zadań związanych z tym językiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności