Skocz do zawartości

Transfer domen z nazwa.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje przeniesc kilka domen z nazwa.pl do innego rejestratora. Dostalem kody AuthInfo, wszystko pieknie, poszlo zlecenie a nazwa radosnie potraktowala mnie takim oto mailem:

"Uprzejmie informujemy, że w związku z problemami technicznymi po stronie naszego rejestratora domen globalnych - Firmy Onlinenic, mogą występować problemy z wytransferowaniem domen globalnych do innych Rejestratorów.

Z informacji uzyskanych od Rejestratora wiemy, że trwają intensywne prace nad rozwiązaniem problemu. Lecz przewidywany termin rozwiązania problemu niestety nie jest znany.

Pragniemy zapewnić, że zaraz po uzyskaniu potwierdzenia rozwiązania problemu niezwłocznie poinformujemy Państwa o tym fakcie.

Zaznaczamy, że problemy z wytransferowaniem dotyczą wyłącznie domen globalnych.

Przepraszamy za zaistniałą sytuację."

Czy ktos jeszcze mial z nazwa jakies przejscia? Nie wiem czy maja jakies problemy czy beda teraz chcieli na sile trzymac moje domeny ;|

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności