Skocz do zawartości

kolejny filtr , nie mam słów

loozak

Rekomendowane odpowiedzi

ps. loozak może powiem coś nie po twojej myśli ale pozycjonowanie w brew pozom nie jest takie proste nawet na te proste frazy

I tutaj się całkowicie z Tobą zgodzę., wydaje się to łatwe, dodawanie do katalogów itp, jednak to tylko tak wygląda w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No prawda prawda kiedys wypozycjonowac strone to byla kwestia czasu i wlozonej w to pracy, jednak z kazdym dniem coraz trudniej. I bardzo mnie ten fakt cieszy bo odpadaja pseudo-seowcy. No i jeszcze ten ekscytujacy czynnik ryzyka. Czyli opcja ze jak cos spieprzysz to zainwestowany hajs/czas idzie w bloto. Nie moze byc tak zeby 13latek mogl Cie wyprzedzic tylko dlatego ze ma punkty w swl

Tak, tylko miał na nią przekierowaną za filtrowaną stronę za pomocą 301. Widocznie syf się przeniósł, albo FSB się skończyło. Jeśli to drugi to linkowanie pomoże. Jeśli to pierwsze to druga "czysta" strona wejdzie szybciej na dobre pozycje.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

trzeba będzie jakieś 2K linków ze stopki tego forum i będzie dobrze ExPloiT :)

zróbcie coś ,żeby yahoo było bardziej popularne od G :) tam na frazę "rolety opole" jestem TOP 1

fajne to pozycjonowanie tylko szkoda ,że przez to mi kasa ucieka :P

W naszej firmie na hasło rolety opole otrzymają Państwo rabat 30% na wszystkie systemy zaciemnień wnętrz.

To ile w końcu ta strona istnieje 3 tyg? To nie można stwierdzić, że to filtr, nie koniecznie też FSB, może to być normalne zawirowanie. Poczekaj trochę, polinkuj stabilnymi linkami.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

To ile w końcu ta strona istnieje 3 tyg? To nie można stwierdzić, że to filtr, nie koniecznie też FSB, może to być normalne zawirowanie. Poczekaj trochę, polinkuj stabilnymi linkami.

strona ma może z miesiąc max. wcześniej na inną dostałem filtr i nie chciało z niego wyjść więc założyłem tą i zrobiłem przekierowanie.

dzisiaj kolejne spadki

rolety opole TOP 22 było TOP 6

rolety wrocław TOP 154 hmmm , było TOP 25 na początku

rolety katowice TOP 49 było TOP 9

ogólnie z dnia na dzień coraz gorzej !

W naszej firmie na hasło rolety opole otrzymają Państwo rabat 30% na wszystkie systemy zaciemnień wnętrz.

Sądzę, że teoria o przechodzeniu filtrów nie jest jednak prawdziwa. Może być tak, że jeżeli nie usunąłeś przyczyny nałożenia filtra na nowej stronie, to strona po prostu znowu załapała się na filtr za to samo, co poprzednia.

Wracając do przechodzenia filtrów z 301 to jeżeli byłoby to prawdą, to stałoby się to pewnie kolejną z metod filtrowania konkurencji.

dzisiaj kolejne spadki

rolety opole TOP 22 było TOP 6

rolety wrocław TOP 154 hmmm , było TOP 25 na początku

rolety katowice TOP 49 było TOP 9

LOL ludzie takie frazy to się robi optymalizacją strony i katalogami. Podobny temat był tutaj gdzie Pan Dominik pisał o swojej stronie do której idzie 7 BL !!

A filtry, FSB itd itp... to przerost formy nad treścią przy nowej witrynie gdzie yahoo pokazuje 74 badziewne linki !!

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Sądzę, że teoria o przechodzeniu filtrów nie jest jednak prawdziwa. Może być tak, że jeżeli nie usunąłeś przyczyny nałożenia filtra na nowej stronie, to strona po prostu znowu załapała się na filtr za to samo, co poprzednia.

Wracając do przechodzenia filtrów z 301 to jeżeli byłoby to prawdą, to stałoby się to pewnie kolejną z metod filtrowania konkurencji.

cały tekst na stronie został zmieniony , oprócz tytułu strony !

więc jaki może być inny powód ?

moim zdaniem to ta mega duża ilość BL które google pare dni temu przemieliła , było 63 a teraz jest 855 , co prawda to tylko 3 zaplecza.

sam nie wiem , ale mam dosyć tego całego pozycjonowania heh

zleciłbym to komuś ale skorotacy fachowcy jak Wy nie jesteście w stanie odpowiedzieć co jest powodem to kto ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności