Skocz do zawartości

Sens powracania do precli

Aleksi

Rekomendowane odpowiedzi

nie potrzebuje posiadac auta zeby wiedziec czy jest szybkie. wystarczy ze popatrze jak ktos inny nim jezdzi. to ze teraz moze ciezko jest znalezc mocy katalog na qlwebie to tylko sprawa tego ze inne skrypty sa popularniejsze, latwiejsze w moderacji. mam strone ktora ma 3 podstrony i jest bardzo mocnym zapleczem tematycznym.

nie potrzebuje posiadac auta zeby wiedziec czy jest szybkie. wystarczy ze popatrze jak ktos inny nim jezdzi.

a chociaż oglądasz te samochody naprawdę czy tylko na obrazkach ? Śmiem twierdzić, że masz wadę wzroku.

dobre to jest, bardzo dobre - normalnie jak w 'Total Recal' .

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Możliwe, że nie jest tak jak piszę. To jest tylko moja teoria z którą nie każdy musi się zgodzić.

I wierzysz w to, że skrypt ma tu jakieś znaczenie?

Że Google przykręciło kurek, wpisało "qlweb" i napisało specjalny algorytm, że linki z tego skryptu mają wartość np. -30%?

Nie doszukuje się przekręciania kurka na qlweby tylko na powtarzalność i na brak oryginalności/unikatowości

Ta moc jest taka sama, ale teraz jest to po prostu za mało, żeby cokolwiek zrobić?

Mi nawet nie chodzi tyle o siłę(bo to ciężko zmierzyć) co o łatwość łapania site, pr, przeżywalność w G itp.

Qlweby mają moc, jak już wyżej napisano. Radzę przeczytać ze zrozumieniem post o qlwebach na blogu google, można się dzięki temu czegoś nauczyć

Będę wdzięczny za jakiś link

w kazdym razie tak samo mocne zaplecze mozna zbudowac na qlwebie, mini, czy tam na prostym skrypcie zenona htmlowca

Totalnie się z tym nie zgadzam. Tak samo mocnego zaplecza nie zbudujesz na WP, Qlwebie czy autorskim, ale jak już pisałem to tylko moja teoria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności