Skocz do zawartości

Upomnienie

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

Wy tu mieliśta wymyslać kary za nie udzielanie się na forum a nie wznoscić okrzyki do Jeżozwierza ;) :mrgreen:

Mysleć myśleć bo regulamin trzeba nowy napisać :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

- obowiązkowe przyjście w przyciasnym, mokrym podkoszulku "łeb w łeb" z Jeżem pod rękę na wiec młodzieży wszechpolskiej

- ręczne poprawienie wszystkich błędów ortograficznych i stylistycznych dyslektyków, dysortografów, dyskotekowców na tym forum i ich stronach

- wypozycjonowanie strony pewnego radia na pierwszą pozycję pod hasłem "sex" tylko za pomocą wpisów do blogów i ksiąg gości w miesiąc

cdn...

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

MMP napisał(a):
- Zarobienie za mnie pierwszego miliona ;)
- niestety w Polsce pierwszy milion trzeba ukraść :oops:

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

• 3 tygodnie później...

- przymusowym umieszczeniem wszystkich swoich stron w sandboxie

- doprowadzeniem do braterstwa krwi pomiędzy:

- kill bill'em i domailns'em

- Michałem i szook'iem (opcjonalnie szok'iem i minimum połową populacji forum)

- wypozycjonowaniem strony o dzwonkach, logach... na pierwsze miejsce w google za darmo - na frazy loga, dzwonki, dzwonki polifoniczne, gsm, ringtones, logos

Nad ranem lubię odgrzewać deko przeterminowane tematy.

magbag napisał(a):
- przymusowym umieszczeniem wszystkich swoich stron w sandboxie

- doprowadzeniem do braterstwa krwi pomiędzy:

- kill bill'em i domailns'em

- Michałem i szook'iem (opcjonalnie szok'iem i minimum połową populacji forum)

- wypozycjonowaniem strony o dzwonkach, logach... na pierwsze miejsce w google za darmo - na frazy loga, dzwonki, dzwonki polifoniczne, gsm, ringtones, logos  

Nad ranem lubię odgrzewać deko przeterminowane tematy.

Wstaje pije rano Kawę (świerzą nie odgrzewaną:)) a tu taka perwersja :(

Yeden napisał(a):
  magbag napisał(a):
Nad ranem lubię odgrzewać

Nic nie szkodzi. Zawsze to przyjemnie poczytać i popatrzeć na ładny avatar.

PS. Zaraz odezwie się KB i zepsuje wrażenie :)

Wzywałeś jestem :mrgreen:

No co ty też popatrze sobie na miły avatar przy Kawie :mrgreen:

Mówią w telewizji żeby emeryci nie wychodzili z domu To mam jakieś zajęcie ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Na studiach mieliśmy znacznie młodszą koleżankę o nazwisku Kawa (niepodobna ). Jak odwiedzaliśmy ją w akademiku, to kolega Lesio lubił witać się słowami: Kawa na ławę. Za trzecim razem usłyszał od niej : Dobra Lesiu. Klejnoty na stół.

....Zamurowało go... :(

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności