Skocz do zawartości

Płatne Katalogi naciągaczy

akkilles

Rekomendowane odpowiedzi

A ja miałem fajną przygodę z katalogiem @Zgreda, dostałem raport, że oszustwo czy jakoś tak,

że został zakupiony sms i nie działa itp. żeby katalog usunąć ze spisu.

No to ja ładnie odpisałem, że był jakiś pewnie błąd, podałem namiary na Zgreda, odesłałem do kontaktu w katalogu,

że to jest rzetelna osoba i na pewno rozwiąże sprawę, i co się okazała... pacjent źle przepisywał kod.

Kilka razy miałem to samo, ale dlatego przed wprowadzeniem płatności sprawdzam kontakt.

Kilka razy już sprawdzłem numer telefonu, i okazuje się, że ludzie mylą "l" z "I" itp. dlatego oferuję im nowy kod i pisze gdzie był błąd.

Dlatego należy zwracać szczególną uwagę na to, czy płatne katalogi oferują możliwość kontaktu, kiedy był dodany ostatni wpis itp.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przypomniałes mi że miałem wstawić dane kontaktowe na zgredka :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wkurzające sa płatne katalogi w którym płaci sie z góry SMS'em za dodanie strony, a potem zero odzewu ani wpisu z takiego katalogu. Dla mnie jest to jawne oszustwo - co zrobic z takim oszustom? Moze by chociaz stworzyc czarna liste katalogów?

nie sądzę że płatność smsem za wpis jest jakimś oszustwem. Warto czasem czytać także regulaminy w jakich często pisze, że wpisy nie zgodne z regulaminem nie będa dodawane a ołatności nie będa zwracane. Płatności są często za rozpatrzenie wpisu a nie za dodanie do katalogu. Osobiście to naprawdę nie widzę p[owodu czemu właściciel katalogu nie miał by zaakceptować wpisu jeśli spełnia wymogi regulaminu. Fakt że czasem na rozpatrzenie czeka się zbyt długo ale to już inna bajka

Kolego oskarza mnie ze naruszam regulamin? Raczej staram sie dodawac poprawnie, a jak cos nie pasi adminowi to chociaz niech odpisze!

Te regeulminy tak naprawde nie sa zgodnym z prawem konsumenckim ale to juz inna bajka.

pozdro,

akkilles

Tanie mieszkania i inne nieruchomości szczecin

jeżeli uważacie że przejęchaliście się na płatnym katalogu podajcie nazwy i tyle. ustalimy gdzie lezy problem i go wyeliminujemy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

lista już jest ;P u Mar-a ;]

To może zróbmy listę płatnych katalogów akceptujących Moneybookers lub Paypal, bo mieszkając tu gdzie mieszkam nie mogę sobie poradzić z tymi SMS-ami, chyba że jestem na wakacjach w ojczyźnie, ale wtedy nie chce mi się myśleć o takich rzeczach.

Zgred wymyśl coś, może jakiś karnet na więcej wpisów ?? :)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

u mnie można płacic przez MB :) wystarczy wybrac opcję zakupu kodu przez przelew :)

edit:

@kotfryc: wkrótce ...

Mnie najbardziej wkurza Gwiazdor i Kataloog.info.

Dwa razy zapłaciłem i nic.

Ja tam dodaje za free i jestem zadowolony :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

akilles ja nikogo nie oskarżam ale najzwyczajniej stwierdzam fakt. Proszę podaj mi jakie punkty regulaminu tych płatnych katalogów z jakich korzystasz naruszają parawa konsumenckie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności