Skocz do zawartości

Płatne Katalogi naciągaczy

akkilles

Rekomendowane odpowiedzi

katalog www_gwiazdor_pl, którego nie polecam

Pozwolę sobie stanąć w obronie Gwiazdora - raz, że przyjmuje wszystkie moje (płatne) wpisy, dwa - doskonale wypływa w SERP'ach.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pamiętajcie, że nie wystarczy zapłacić aby wpis został dodany. Napiszcie normalny opis, bez błędów to jestem pewny, że Gwiazdor zaakceptuje. Ja nigdy nie miałem problemów.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Po co zajmujecie się wpisami do katalogów po 1,33 za SMS jak gość powyżej napisał ma z tego 35 gr i on nic zmieniać nie będzie jak mu nie pasi nie akceptuje wpisu.

Ja poniżej 5 zł za wpis nie dodaję bo uważam, że jak jest darmocha to i efekt zerowy, ma mi gościu podać swoje dane i konto. Zabawa w sms dobra dla szkolniaków.

Jeśli jest coś dobrego to pisze na priva i ustalam warunki, anonimowych adminów nie uznaje, zresztą mogą to co niektórzy właściciele katalogów potwierdzić.

Rzućcie okiem na angielskie czy amerykańskie katalogi minimum to 15 $, to stawka za godzinę, półtora pracy - jeśli ktoś to ma dobrze moderować i pozycjonować to nie liczmy, że będzie to robił za 35 gr a więc taki katalog nie dla mnie.

A po drugie jak dodaję strony to nie daje jedną tylko od razu kilkanaście no chyba, że ktoś pozycjonuje tylko swoją sztukę.

Swój katalog pilnuję i jestem tam dwa razy dziennie na ogół jak ktoś się wpisuje ma od razu potwierdzenie, że katalog żyje i na ogół tego samego dnia daję maila, że wpis działa. A regulamin jest taki jak każdy widzi - warunki ustalam ja i koniec. Piszę o obowiązku linka zwrotnego ale to jako straszak dla nie ciekawych stronek, każdy kto doda a ma coś normalnego ma zapewnione, że się wpis pokaże.

Robienie list dobrych, działających, płatnych dobrze moderowanych czy źle jest oczywiście pomocne tylko czy to przyda się w dłuższym okresie, jak wszyscy wiemy rotacja jest ogromna to co działało za miesiąc pada o i przykład www.katalog.lukas2.webd.pl/

ma na stronie wirusa, Kaspersky aż mi z czerwieniał jak to zobaczył IFrame, więc ma ktoś katalog ale o nim zapomniał.

Kiedyś napisałem przyszłość w płatnych, dobrych, moderowanych katalogach. Za dwa lata może się okazać, że automaty nie będą miały gdzie dodawać. Dlatego róbcie dobre katalogi, dobry PR stały nadzór dobrze wypozycjonowane a za jakiś czas może to być lepszy biznes niż pozycjonowanie.

Ja stawiam na katalogi.

Jak powiadają szukajcie a znajdziecie nie za długo to trwało i trafiłem na takie coś co z tej paczki za wielkiego PR nie ma ale zastanowić się warto weszłem tu https://www.lumpex.pl/:

Dodanie Strony do tego katalogu i 29 katalogów partnerskich jest płatne - jednorazowo 79pln brutto. Strona zostanie zaakceptowana we wszystkich niżej wymienionych, moderowanych katalogach w odpowiednich kategoriach. Dzięki tym wpisom bezpośrednim, przyjaznym wyszukiwarkom, pozycje Państwa strony powinny pójść w górę a odwiedzalność strony wzrosnąć. Dla większości mniej konkurencyjnych słów kluczowych i fraz lokalnych ta ilość wpisów wystarczy, by znaleźć się w Top10 rankingu wyszukiwarki.

Kliknij w ten link aby opłacić usługę Dodania Strony - koszt 79pln brutto

Opłacając usługę KONIECZNIE podaj swój aktualny adres E-MAIL

catalog.pl

qlweb.pl

katalog-stron.biz

bielizna.tk

bloog.biz

seokatalog.pl

katalog.stron.ws

cudak.info

turystyka.ws

ogrody.tk

seotroll.com

notebooki.tk

n-l-p.biz

lumpex.pl

serwisy.org

katalog.100mb.biz

koszulki.tk

ippon.info

199.pl

100mb.biz

urlop.tk

trexxo.pl

meble.tk

tantor.info

praca.tk

grubas.net

kliknij.org.pl

najlepsze.hotele.tk

adres.ws

niedrogie.pl

Wystawiają faktury VAT a więc możecie tyo zaserwować swemu klientowi.

Kazior: weź rozgranicż rynek polski a proeuropejski :P oraz EU... nei porównuj ich bo NIE MOZNA.

Jeżeli ja mam z tego 38 gr netto per wpis to jest to tylko moja dobra wola że nei chce więcej. pytanie jest prostte: ile miałbym wpisów jeślibym miał 9 zeta per wpis na linksor.com ? obawiam sie że może 1 dziennie ... albo wcale - więc nie tędy droga.

Polska i jej rynek to pogięty kraj, w ktorym wiele rzeczy działa na opak.

Co do lumpexa - też szykuje coś podobnego ;) i pare innych rzeczy po to, aby zachęcić dodających do płatnych katów. Czy mi to wypali ? nie odpowiem ci bo nei chce odpowiadać :P

Jeżeli dodajesz kilkanascie stron per miech ... no ze mna akurat mozna w tej kwestii negocjowac :) jestem otwarty na wszelkie propo ;)

ide dalej żłopać piwo w zakopcu :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgodzę się, że czasem nie warto zaprzątać sobie głowy krótkotrwałym tworem ale tego czy jest dobry czy zły nie rozróżnisz na początku :-(

można sprawdzić linkowanie, jakoś obecnych wpisów itp

można się zastanowić czy katalog 'zarabia na siebie' - bo jeśli nie to prawdopodobieństwo, że zniknie większe - tu tez się zgodzę...

życzyłbym sobie wpisów po 15$ :-) :-) :-)

ale to nierealne...

btw - druga polowa tekstu to niczym artykuł reklamowy

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

pixel: a co mam sie nie reklamić ? Lukas tez pewnie zaraz coś skrobnie od siebie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pixel: a co mam sie nie reklamić ? Lukas tez pewnie zaraz coś skrobnie od siebie :)

zgred: ale to nie było do ciebie z tą reklamą tylko o tym lumpeksie :-)

BTW - kończę testy opcji kupna kodu "premium-joker" pozwalającego dodać do wszystkich moich katalogów - ale ostatnio zarobiony jestem w normalnej pracy i innych projektach netowych

pixel:w jakim systemie płątnosci ?

pixel:w jakim systemie płątnosci ?

ciągne dotpay choć umowy na sms-y z nimi nie podpisałem. już w innym wątku pisałem, że mają tam zapisy o nieograniczonej odpowiedzialności (jak dla mnie przegięcie dla tej skali biznesu)

Rzućcie okiem na angielskie czy amerykańskie katalogi minimum to 15 $, to stawka za godzinę, półtora pracy - jeśli ktoś to ma dobrze moderować i pozycjonować to nie liczmy, że będzie to robił za 35 gr a więc taki katalog nie dla mnie.

Za 15$ moża kupić ministrone, która w dłuższej perspektywie da znacznie więcej niż wpis do katalogu. Takie są realia. 35 groszy za rozpatrzenie wpisu to niewiele. Ale i tak dużo więcej niż nic.

Treningi WattUp.pl

ta ministrone bedziesz musia przedluzyc, hostowac, linkowac - co wiaze sie ze znacznymi kosztami

dokładnie tak!

dlatego znaczna część nowych katalogów, preseli umiera - właściciele dochodzą do tego wniosku po czasie...

w innym wątku pisałem ile trzeba wpisów aby na przedłużenie domeny .pl 'zarobić'....

ta ministrone bedziesz musia przedluzyc, hostowac, linkowac - co wiaze sie ze znacznymi kosztami

Na jednym hostingu za 50zł takich html'lowych ministorek mogę miec dziesiątki. Jeśli postawie na linkowanie tej strony to pewnie wskoczy mi na nij jakiś PR, wiec będe mógł sprzedać linki/uzyskać sporo pkt z SWL/linkować więcej niż jedną stronę/uruchomić reklamy. 15$ to bardzo dużo;)

Treningi WattUp.pl

policz sobie ile kosztuje przedluzenie domeny PL czy tez COM - dobre katalogi to jedna domena (nic na niej wiecej nie ma)

policz sobie czas i naklad pracy i czas zwiazany z linkowaniem i promowaniem katalogu

jak podlaczysz SWL, czy tez zaczniesz sprzedawac linki to takie zaplecze traci moc (popatrz ile dobre katalogi maja wychodzacych)

itd ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności