Skocz do zawartości

Płatne Katalogi naciągaczy

akkilles

Rekomendowane odpowiedzi

bo nalezy czytac regulamin: opłata nie jest za DODANIE STRONY do katalogu tylko za ROZPATRZENIE WPISU ;) a to dwie rozne sprawy ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sorki, że odgrzewam kotleta, ale nie wiem czy powstał w końcu jakiś bardziej aktualny wątek, gdzie można przeczytać ostrzeżenia przed katalogami.

01.04.2011 zgłosiłem stronę, wykupiłem i wpisałem kod, następnie przyszedł mail

Cytat
Dziękujemy za zgłoszenie serwisu do Praktycznego Katalogu Stron!

bla bla bla

Aby potwierdzić poprawność adresu email prosimy o kliknięcie po niższego linka:

https://katalog.praktyczny.pl/dodaj.html?si...03c08f63d569297

No i po kliknięciu na powyższy link nie ma żadnego potwierdzenia maila tylko na nowo formularz dodawania strony :/

Gdy w niego ponownie wpiszę adres uprzednio zgłaszanej strony wyskakuje komunikat:

Cytat
Nowa strona (www.blablabla.pl), aby strona mogła zostać zweryfikowana przez Redaktora katalogu musi zostać potwierdzony uprzednio adres email zgłoszonej witryny, poprzez kliknięcie linku przesłanego na podany w formularzu adres email.

Czyli w koło Macieju

Napisałem wiadomość na adres dominik.sikora(at)vde.pl, bo taki jest w tagach, ale zero odzewu.

Czy jest gdzieś tutaj na forum właściciel tego katalogu?

adomaitis napisał(a):
oczywiscie, ze jest, cofnij sie do poprzedniej strony tam jest post tego usera...

Tak, tylko jeżeli chodzi o użytkownika "sloonik" to "Ostatnio widziany: 3.05.09 - 23:42 ", miałem nadzieję, że może nadal się udziela, tylko pod innym nickiem, ale jeżeli ta osoba rzeczywiście skończyła przygodę z forum 2 lata temu, to nic nie wskóram

kotfryc napisał(a):
To może zróbmy listę płatnych katalogów akceptujących Moneybookers lub Paypal, bo mieszkając tu gdzie mieszkam nie mogę sobie poradzić z tymi SMS-ami, chyba że jestem na wakacjach w ojczyźnie, ale wtedy nie chce mi się myśleć o takich rzeczach.

Zgred wymyśl coś, może jakiś karnet na więcej wpisów ?? :mega_shok:

Między innymi dla tego powstają kody.biz :) ja tez mieszkam gdzie mieszkam i narazie robie swoje katalogi zanim ludzie przekonaja sie do kody.biz warto wspierać ten serwis. Moje katalogi beda odpowiednio podlinkowane i kazdy na innym ip w tym miesiącu dojde do 30 mam nadzieje 21 domen już kupiłem czekają tylko na ustawienia :) W przyszłym miesiącu najprawdopodbniej zakupie koljne 100 ip w klasie c i powstanie kolejnych 100 katów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności