Skocz do zawartości

opcja w systemie

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

Czy własciciele systemów dostepnych na rynku nie mogli by się pokusic o dopisanie modułu, którego zadaniem było by sprawdzenie ile dosteniemy za stronę punktów bez konieczności jej podpinania w system?

nie wiem jak innym, ale to by mi ułatwiło podjęcie decyzji czy daną stroną wrzucac w system czy nie, oczywiście można by sobie policzyć, ale po co kazdy ma sobie wyliczać, jak może to zrobić skrypcik ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

jasne, dam dla kumpla spis swojego zaplecza by mi posprawdzał ile bym dostał jak się zdecyduje, pozycjonowanie i kumple, no jest to oczywiście możliwe, ale ja jakoś nie lubie zawracać głowy swoim kumplom takimi błachostkami :P

- Reklama -

mam wrażenie, że ciągle nie daje Ci spokoju kim jest właściciel pewnego SWL :P ale nie o to tutaj chodzi, kiedyś sworzymy sobie jakis wątek o tym może i tam popiszemy :]

tym czasem mam nadzieję, że taka opcja pojawi się w wiekszości systemów, co ułatwi podjęcie decyzji gdzie się zaczepić z tym zapleczem, a gdzie z tamtym, bez konieczności angażowania znajomych i dodawania strony do systemu :aniolek:

- Reklama -

zakręcony tak miedzy nami taka opcja ma guzik do podjęcia decyzji w jakim SWL wylądować , to nie gażety są ważne i cuda na kiju a co tym SWL możesz zrobić i przede wszyskim czy działa

dziwie Ci sie jako staremu wyjadaczowi ze w ogóle podajesz taką pierdołe jako argument w wyborze SWL;a

Marketing internetowy dla firm

Xann ilość punktów jaką mogę otrzymać za stronę dla Ciebie jest pierdołą, dla mnie nie :aniolek:

nie chodzi o to jaki mam wybrać system by dopalić jakieś lepsze zapleczówki, chodzi o to gdzie dostanę więcej za włożoną stronę i czy mi się to będzie opłacać niezależnie czy będe chciał zbyć punkty czy je wykorzystać je do czegoś innego :P

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności