Skocz do zawartości

PR=6 i nic

luinalcar

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa jest prosta PR 6 daje bardzo dużo - trzeba tylko:

a) Na tronie głównej więcej tekstu ze słowami kluczowmymi (użyc <B> ew. h2).

;) Poskracać i uporządkować Metatagi na podstronach

c) zlinkować na kilkanaście fraz na rózne podstrony (główna strona na 2-3 frazy) na początek po 3-4 linki na każda stronę ale całość niech potrwa min. miesiąc ... oddczekać (odcedzić wystudzić :) ) i posprawadzać gddzie jest - potem wzmacniać linkami to co nie che się pokazać wysoko ;-).

Ponieważ strona ma wysoki PR przy niezbyt wielkiej liości linków - to musisz zdobywać linki równie mocne co strona i rozważne - w Twoim przypadku dobre 2-3 linki dadzą więcej niż 5000 z allegro ;-). Może nawet przesadziłem z tą ilością co napisałem na początku :-(.

Nie wiem jakie masz zaplecze - ale ja bym to linkował z min. 10 domen.

No tak pierwsze co zrobie to przede wszystkim uporzadkuje kod strony. Powywalam niepotrzebne spamy i poprawie slowa kluczowe.

H1 itp obowiazkowo.

Mysle nad zrobieniem przekierowania 301 z civitas na collegium bo to glowna domena, teraz to sa dwie odrebne strony z tego co widze.

No i te nieszczesne linki. Jesli dobrze rozumiem i mysle to

strone glowna podlinkowac pod 2-3 frazy z innych stron. Podobnie zrobic z podstronami np. poszczegolnymi wydzialami? Ogolnie meta tagi dac na poszczegolnych podstronach rozne czy te same?

pozdrawiam,

L.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności