Skocz do zawartości

Panel LCD - jaki?

websign

Rekomendowane odpowiedzi

24 Cale to na dzien dziejszy w sam raz :] osobiscie mam w biurze 2 x 24 Cale LG Flatorn oba FullHD i jest naprawde przyzwoicie ;]

Do grania ogladania filmow pracy do wszystkiego :] oczywiscie karta to minimum jakies GF 6200 albo Radek X800

Aha i poleca złącza DVI nie D-SuB

Pozdrawiam

Polecam Samsunga T220HD. Wzialem na probe i zaraz sprawilem sobie drugi. Rozdzialka 1680 x 1050, kontrast 10k:1, plamka 0.28 a jak chcesz to jeszcze wbudowany Tuner TV wiec mozna sobie TV poogladac jak sie komus nudzi (wbudowane glosniki chociaz jakosci zbyt duzzej po nich bym sie nie spodziewal) albo konsole polaczyc :)

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Ja mam obecnie 20 cali Samsunga i mysle ze optymalnie jest miec 22, wiecej to juz za duzo. No chyba ze sie projekty w PS robi. Najlepiej beirz cos od Samsunga - pod reka mam gazetke MM i tam jakies 22 cale Samsunga sa po 800zl :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności