Skocz do zawartości

[nowy] katalog linki bezpośrednie

webtronic

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniales tylko dodac ze wymagasz linku zwrotnego

Dodaj link zwrotny do Katalogu (szybsza indeksacja strony):

osobiscie nie lubie takich niespodzianek po dodaniu juz wpisu

jesli chcesz linki zwrotne to napisz o tym na glownej stronie katalogu a nie na koncu procesu rejestracji strony

poza tym ok strona sie dodala ale linku nie bede umieszczal :D

Rules

by noone

osobiscie nie lubie takich niespodzianek po dodaniu juz wpisu

jesli chcesz linki zwrotne to napisz o tym na glownej stronie katalogu a nie na koncu procesu rejestracji strony

poza tym ok strona sie dodala ale linku nie bede umieszczal :D

Mi się wydaję że tu nikt nie wymaga linku zwrotnego.

Poza tym ten system katalogu nie nadaj się na wrpowadzenie takiego wymagania, bo strona dodaje się automatycznie...a nie jest sprawdzana przed dodaniem przez moderatora.

Zdecydowanie nikt tam nie wymaga linku zwrotnego.

Jeżeli chcesz, możesz umieścić link zwrotny. Korzyści z tego czerpiesz Ty, jak i autor.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Webtronik napisz z tym linkiem zwrotnym ze prosimy o dodawanie linku zwrotnego bo tak faktycznie wyglada na to ze wymagasz ... taka moja sugestia.

I tu jeszcze jedna Twoj serwer sie muli a to niedobrze z 10 osob czekajacych na serwa w celu dodania odejdzie z kolejki i Ty na tym tracisz popularnosc ... i to by bylo na tyle - nie czepiam sie ale radze.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

prosłibym o zamieszczanie linku zwrotnego (szybka indeksacja strony)

moze sie czepiam ale jak widze taki tekst od razu wydaje mi sie ze jak nie dodam tego linka to moja strona zostanie skasowana lub wogole nie zostanie dodana do danego katalogu

ale to twój katalog

to co nam wydaje się oczywiste dla innych moze byc calkiem nie jasne

Rules

by noone

dlatego pisalem ze sie nie czepiam bo po dodaniu strony troche inaczej to brzmi: o ty pisalem Dodaj link zwrotny do Katalogu (szybsza indeksacja strony tak jest jak dodasz strone

Ja w swoim katalogu mam tak: Proszę dodaj link zwrotny do Katalogu (szybsza indeksacja strony) Wzrost pozycji w wyszukiwarkach.:

i tak mi sie wydaje ze to bardzo dobry zwrot do mojego tzw. klienta

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności