Skocz do zawartości

Wartość treści

takun

Skrypt a pozycjonowanie  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dla Google największą wartość ma treść na?

• Stronie statycznej
      9
    • Blogu aktywnym
      7
    • Forum
      0
    • Nie ma znaczenia skrypt
      18

Rekomendowane odpowiedzi

zamiast ankiety lepiej wzorowac sie na naturalnych wynikach

i okazuje sie ze fora jako naturalne wyniki sa w wiekszosci wypadkow najwyzej

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Dla google liczy się treść a nie to przez jaki skrypt została opublikowana. Ankieta bez sensu, ponieważ jest wiele istotniejszych czynników wpływających na to jaką wartość będzie miała dla google treść na danej stronie (jak chociażby trust rank serwisu, jego moc, wiek domeny, jakość i ilość backlinków).

Oczywiście można też wpływać na jakość samej strony, na której znajduje się treść, ale to już kwestia designu i szablonu a nie samego skryptu. Tak samo jeden skrypt bloga czy forum nie może się zawsze równać innemu skryptowi bloga/forum.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

"Dla google liczy się treść a nie to przez jaki skrypt została opublikowana."

Wystarczyło zagłosować na ostatnią odpowiedź, jak widzisz ankieta ma sens :)

"Tak samo jeden skrypt bloga czy forum nie może się zawsze równać innemu skryptowi bloga/forum. "

hmm... ale np jak dodasz do katalogu a dodasz do precla to jest różnica prawda? I o taką różnicę chodziło mi pomiędzy forum a blogiem i stroną statyczną :)

hmm... ale np jak dodasz do katalogu a dodasz do precla to jest różnica prawda? I o taką różnicę chodziło mi pomiędzy forum a blogiem i stroną statyczną :P

Tak, jest różnica, czasem wpis w katalogu jest dużo wartościowszy niż wpis w preclu, a czasem jest zupełnie odwrotnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności