Skocz do zawartości

Czy to ma jakąś różnicę?

poppe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pisze z pytaniem odnosnie reklam google.

Chodzi mi o to, ze tworzac np: banner graficzny mozna wybrac kilka adresow (kanalow) gdzie ten banner ma byc wysietlany. Dzis z nudow zrobilem 3 bannery i kazdy pod ten sam adres, ale kazdy, czyli banner 1 dla kanalu xxx.pl banner2 dla kanalu xxx.pl banner3 dla kanalu xxx.pl nie ze jeden banner dla kanalu xxx.pl i ten jeden banner np w trzech roznych miejscach w witrynie umiescilem, tylko kazdy kanal, kod bannera z osoba wstawilem, czy to ma jakies wieksze znaczenie? Czy to wychodzi na to samo jak bym zrobil jeden banner i jego kod wstawil w 3 miejsca na stronie www?

Nie wiem czy ktos mnie zrozumie, jakos nie moge sie wyslowic :)

Można wstawić ten sam kod bannera ile razy chcesz (oczywiście zachowując max ilość reklam na 1 podstronie), tworzenie kanałów jest bardzo pomocne bo będziesz widzieć ile z danej jednostki reklamowej ci idzie a nie ogólnie.

No ja wlasnie mialem wstawiony kilka razy ten sam kod bannera w kilku miejsca witryny, dzis z nudow zrobilem kilka kodow bannerow pod ten sam kanal kazdy banner, i wstawilem w 3 rozne miejsca (oczywiscie usuwajac wczesniejszy kod), czyli jest to okej, nie naruszam tym regulaminu google?

Nieważne jak robione i czyje są powstawiane kody reklam, chodzi tylko abyś nie przekroczył maksymalnej ilości, więc o ile rozumiem masz 3 bannery, więc nie naruszasz regulaminu.

Tak 3 bannery 3 linki tekstowe itd

banner 1 -> kod1

banner 2 -> kod2

banner 3 -> kod3

Kazdy kod jest wrzucony na ta sama witryne.

Nie tak jak mialem wczesniej

banner -> kod

I ten kod wtedy mialem umieszczony 3 razy w roznych miejscach na mojej witrynie.

Czyli jest chyba ok dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności