Skocz do zawartości

Zbanowana domena prosze o pomoc

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie posiadałem dość dobrze prosferujący serwis lecz wyleciał z google. Czy ktoś ma na to rade ? Dostałem wiadomość od google o takiej treści :

Dear site owner or webmaster of [link do mojej strony],

While we were indexing your webpages, we detected that some of your pages were using techniques that are outside our quality guidelines, which can be found here:

[link]

Specifically, we detected hidden text on your site. For example at [link do podstrony] we found:

[cytowany fragment tekstu z mojej strony]

For more information about what hidden text is, visit [link]

In order to preserve the quality of our search engine, pages from [link] are scheduled to be removed temporarily from our search results for at least 30 days.

We would prefer to keep your pages in Google's index. If you wish to be reconsidered, please correct or remove all pages (may not be limited to the examples provided) that are outside our quality guidelines. When such changes have been made, please visit [link] to learn more and submit your site for reconsideration.

Sincerely, Google Search Quality Team

Nie znam zabardzo angielskiego dlatego prosiłbym o pomoc, pewnie nie jedna osoba dostała już takiego maila i wie oco konkretnie im chodzi. Z góry dziękuję za odpowiedź

Jaka jest szansa na odbanowanie ?

Czy po odbanowaniu jest szansa na szybki powrót na wcześniej zajmowane pozycje ? Czy raczej to kilka miesięcy albo i lepiej.

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Podczas indeksowania twojej strony, google wykryło techniki wykraczające poza ich wytycznę, które możesz znaleźć tutaj [link].

W szczególności, ukryty tekst [cytowany fragment].

Aby uzyskać więcej informacji o tym, czym jest ukryty tekst na stronie, odwiedź [link]

Strona została usunięta z indeksu google na conajmniej 30 dni.

Jeżeli chcesz, by strona była ponownie rozpatrzona, usuń techniki niezgodne z wytycznymi (może ich być więcej niż te wskazane w e-mail) i odwiedź ten [link], aby dowiedzieć się więcej o zgłoszeniu witryny do ponownego rozpatrzenia.

Z poważaniem, Google Search Quality Team

Tak, jest szansa ale usuń to co jest nie zgodne. Pozycje powinny wrócić.

logo-stat4seo-blue-small.png

Widać, że googlowi zaczyna zależeć na stronkach skoro wysyłają maile.

Swoją drogą dość brzydko wyglądają też na tej stronie linki w stopce , są tematyczne, ale może zabierz je ze stopki.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

michalk ja ją ciągle miałem w narzędziach google dlatego dostałem od nich wiadomość.

Usunołem co niezgodne i poprosiłem o ponowną indeksację.

Pytanie do Was można do nich pisać po polsku czy trzeba po Angielsku. Niby formularz kontaktowy był po polsku (nie pisali nigdzie, żeby po angielsku pisać do niech ani nic) a po wysłaniu potwierdzenie zgłoszenia dostałem po angielsku - dziwne

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności