Skocz do zawartości

Dwie strony - jedno forum

cesc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Niegdyś strona mi spadła ale się podniosła. Mam stronkę https://arcania.gram.pl i jako tak w google jest dobrze. Ale mam dwie wolne domeny i chciałbym stworzyć dwie stronki o takiej samej tematyce ( zmieniony wygląd, cms, mniej artów i inne), ale z jednym forum.

Czy to ma sens ? Czy google się nie przyczepi ?

Jeżeli strony na tych wolnych domenach nie będą wyglądały jak 100% spamy (bo zakładam, że będziesz z nich linkował swój serwis) to jak najbardziej wszystko może być na jednym serwerze. Co do forum to radziłbym ci nie umieszczać go pod kilkoma domenami tylko z tych nowo postawionych serwisów linkować do jednego adresu forum - lepiej na tym wyjdziesz, nie będzie zduplikowanych treści postów pod kilkoma adresami.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

No właśnie na tej arcania.gram.pl to chcę serwis główny i tutaj forum też arcania.gram.pl/forum

Zaś nowa strona to jest gothic4.org na tym samym serwerze, tylko że w katalogu. Serwer to nazwa.pl i link do forum to dać arcania.gram.pl/forum na gothic4.org ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności