Skocz do zawartości

Jakie katalogi najlepiej sie indeksują?

lodowa20

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie chcę zamieścić parę katalogów i mam takie pytanie...

czy instalować je na subdomenie np wordpress.onseo.pl/ czy lepiej onseo.pl/wordpress/

i

jakie najlepiej zamieścić wp, mini, qlweb...

Po analizie odpowiedzi zamontuje katalog i dodam adres w poscie:)

Pozdro

Ze skryptów moim zdaniem wordpress (każdy nowy wpis jest błyskawicznie widoczny w indeksie google). Lepsza jest również subdomena sub.strona.pl

dzieki za odpowiedź, lepsza subdomena ale dlaczego... prosiłbym argumentować swoje wypowiedzi;)

Pozdro

INDEXU. wszelkie nawet najbardziej śmietnikowe katy zaindeksują się wspaniale :)

NO i może skrypt Generala :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mnie chodzi o konstrukcję skryptu i tego jaką stronę główna daje. to jest dla mnie jedno z kryteriów budowania katalogu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności