Skocz do zawartości

Nie chcąco kliknąłem

ZłoKonieczne

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry, miesiac temu jak zaczynalem przygode z adsense, z pospiechu kliknalem ze 4-5 razy w sumie w swoje reklamy na moich witrynach, to bylo naprawde przypadkowo, bo gdybym chcial to bym klikal w nie do tej pory po kilka razy dziennie az by mnie zbanowali

Moje statystyki reklam ogólne (wszystkich) przez miesiac to:

[dokladnie od 21 marca bodajze]

(Cały czas)

Wyświetleń strony 3 121 031

Kliknięcia 6 522

Czy w tych klinieciach google odnajdzie moje te 4-5 klikniecia w swoje rekalmy i zbanuje mi konto? :/

Napisanie do google to dobry i zly pomosyl

1. napiszesz to tak jak bys strzelil sobie samoboja

2. nie napiszesz to podobnie

nie wiadomo co w takiej sytuacji google zrobi, a jak wiadomo nie zawsze podejmuja sensowne dzialania

":D:):)" kliknales nie chacy ok, ale wyplacali ci pozniej pieniadze? Czy tez jestes poczatkujacy i jeszcze nie odbierales od nich wyplaty?

PS: oczywiscie ze to bylo nei chacy mozecie wierzyc lub nie, bo to mi juz powiewa :P 5 kliniec w ciagu calego meisiaca zdarzylo mi sie i juz. od tamtej pory caly kwiecien nawet na te reklamy nie spojrzalem (przenosnia taka) ^^

Co do tej kary za kliknięcia to wydaje mi się ,ze istotną rolę będzie odgrywała ilość $ bądź ilość kliknięć którą uzbierasz.

Jeżeli będzie to np 100 kliknięć z czego 5-10 twoich to wiadomo tutaj podejrzenia są większe.

Jeżęli będzie to 5000 kliknięć to raczej 5 kliknięć z twojej strony nie będzie odgrywało tak dużej roli.

Najlepiej jest nie klikać w swoje reklamy i mieć święty spokój - przynajmniej potencjalnie.

ZłoKonieczne, już po Twoim koncie AdSense. Złamałeś żelazną zasadę Googla :D

A tak na poważnie to nie rób sobie jaj pytając o takie rzeczy :) Jak byś na klikał 100-200 razy to może bym zrozumiał że możesz mieć obawy ale nie przy 4-5 klikach...

Ja osobiście jak mnie jakaś reklama zaciekawi to klikam nawet w swoje reklamy jednakże kliki nie są zliczanie ponieważ jestem zawsze zalogowany na konto Googla :P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Czy w tych klinieciach google odnajdzie moje te 4-5 klikniecia w swoje rekalmy i zbanuje mi konto? :/

Napisanie do google to dobry i zly pomosyl

żal

Ps: dałeś czadu ... to musze przyznac ;-)

Ja już parę razy przypadkowo kliknąłem w swoją reklamę i za każdym razem pisałem do Google.

Żadna kara mnie nie spotkała, dlatego sugeruję napisać.

jak czytam takie posty to zastanawiam sie czy robicie sobie jaja czy tak na powaznie ? ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności