Skocz do zawartości

www.brovarek.pl

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

katalog stron www.brovarek.pl

Moderowany i zadbany katalog stron na przerobionym otwartym mini. Wpisy indeksuja się błyskawicznie jak na innych moich katalogach tego typu.

Przed dodaniem bardzo prosze o zapoznanie się z regulaminem katalogu aby yniknąć nieporozumień.

Przypominam że dobrym pomysłem jest polinkowanie każdego dodawanego wpisu do katalogu najlepiej z anchorem na jaki linkujemy w katalogu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

brak unikalnej treści ? :D

Dodaj raz jeszcze ale postaraj się bardziej

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

tak zapomniałem dodać ale już jest. Nie chce tworzyć duplikatów bo tego jest masę w sieci i one też najszybciej z serpów lecą.

Zważ, że jest moderowanie. Udostępniasz na miesiąc, zaglądasz od czasu do czasu i usuwasz zbędne. Po zapełnieniu najważniejszymi katami wracasz do sugerowania. Ja tak robie na swoich i nie uważam, żeby w kategoriach był śmietnik.

To by się może sprawdziło, gdyby nie to, że ludzie są leniwi nie używają polski znaków, nie mówiąc już o pisaniu z dużej litery.

I w większości to nie ludzie dodają tylko jednak Adder który wchodzi jak w masło w mini2.0. Bez moderacji nie ma sensu zakładać katalogu bo czasami ludzie formułują opisy w dodawarce jakby byli niepełnosprawni a potem to leci przez wszystkie katalogi aż się baza skończy.

PS. Gielo, co do kryteriów jakimi się kierujesz przy akceptowaniu wpisów nie rozumiem.. Unikalna treść w takim katalogu? Bez obrazy ale ściemniasz :-)

...

to znaczy w jakim katalogu ? Sorry ale nie będę za każdym razem pisał czemu tak a nie inaczej i tłumaczył regulaminu. Albo wpis jest oki i jest akceptowany albo nie i leci z katalogu, tyle w tym temacie. Nie pobiera treści właśnie z tego powodu aby nie była ona kopią z twojego serwisu.

Co do tego aby udostępnić tworzenie podlkategorii bez akceptacji nie wchodzi w grę jako że będę miał w dość krótkim czasie te same podkategorie w róznych kategoriach głównych, i do tego te same podkategorie w różnych formach gramatycznych, z polskimi znakami i bez itp. Potem ciężko to będzie zmoderować niestety dlatego zostaje jak jest.

Tym którym nie pasuje moderacja i takie restrykcje polecam spis mara tam naprawdę znajdziecie kilkaset niemoderowanych zaśmieconych atalogów w jakich będziecie mogli dodać wpis w formie jak wam pasuje. Ten katalog jest dla tych co nie lubią śmietników, a mi nie zależy na kolejnym śmietniku tylko na czymś bardziej zadbanym. Jakbym miał wam udostępnić katalog bez moderacji wolałbym postawić jakiś na gotowej bazie z odrazu kilkoma tysiącami podstron i linkami nofollow we wpisach. A że daję możliwość dodawania wpisów z indeksującymi się linkami znaczy że chcę aby taki link miał jednak jakąś wartość dla google.

Co do addera życzę sukcesów w dodawaniu :) Marne szanse na dodanie wpisu poprzez automat, nie mówiąc już że coś takiego będzie zaakceptowane.

Katalog jest przerobiony, nie jest to czyte otwarty mini ani modyfikacja z tego forum więc w sporej mierze sam skrypt jest unikalny.

To ostatni mój post odnośnie regulaminu, Tym co pytają czemu ich wpis nie został dodany polecam przeczytać regulamin, a tym co im coś się nie podoba w regulaminie o nie dodawanie swoich wpisów.

Do twórcy otwarty mini: Chciałym wiedziec czy zostawianie linka do strony otwarty mini dalej obowiązuje i ma jakikolwiek sens ?

Link zostawiłem aby nie łamac licencji ale na stronie nic niema prócz przepraszamy strona nie działa od dłuższego już czasu

gielo bez obrazy, ale Twoje katalogi sa guzik warte i dziwi mnie ze tak dumnie nazywasz je "Wartosciowymi Moderowanymi Katalogami".Wkurza mnie takie podejscie jakie teraz zaserwowales. Zapewniasz ze katalogi beda dobre i wartosciowe dla dodajacych, zapewniasz o surowej moderacji itp wiec piszemy te unikalne opisy i pewnie co ktorys podlinkowal, a Ty ciach i SWL. Pomijajac to, ze ze swoimi katalogami mozesz robic co chcesz, mozesz wymagac rozne cuda i pisac regulaminy na 5 stron, to teraz zachowales sie jak pokemon.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

mnie akurat mało obchodzi twoje zdanie na ten temat. Pisałem wyżej że jak komus nie pasuje regulamin to prosze aby nie dodawał swoich stron. Masz kilkaset śmietników ze spisów mara więc nie widzę powodu abyś akurat dodawał się u mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności